• PRO TV
  • Iubita și fiica lui Neymar, la un pas de a fi răpite de hoți. Aceștia au intrat în locuința tinerei și i-au sechestrat părinții

Iubita și fiica lui Neymar, la un pas de a fi răpite de hoți. Aceștia au intrat în locuința tinerei și i-au sechestrat părinții

Iubita și fiica lui Neymar, la un pas de a fi răpite de hoți. Aceștia au intrat în locuința tinerei și i-au sechestrat părinții

Neymar a trecut prin momente de groază, deoarece hoții au intrat în casă și au încercat să le răpească pe iubita și pe fiica acestuia. Totul s-a întâmplat ieri, 7 noiembrie.

Gallery

​Neymar și iubita lui, Bruna Biancardi, nu mai au liniște de ieri, de când hoții au intrat în casa acesteia din apropiere de Sao Paolo, în încercarea de a le răpi pe ea și pe nou-născuta cuplului.

Iubita și fiica lui Neymar, la un pas de a fi răpite

Marți, 7 noiembrie, conform presei din Spania, hoții au intrat în locuința Brunei, cu scopul de a le răpi pe aceasta și pe fiica sa. Din fericire, iubita fotbalistului nu se afla în locuință în acel moment.

Conform postului de televiziune brazilian R7, în locuința acesteia au intrat cu forța trei bărbați, iar unul dintre ei ar fi fost chiar un vecin de-ai Brunei. Aceștia i-au legat pe părinții Brunei și au furat tot ce le-a atras atenția, inclusiv bijuterii, haine și accesorii de lux.

Părinții Brunei nu au fost, din fericire, răniți. Poliția a fost alertată chiar de către vecinii părinților Brunei, care și-au dat seama că ceva în neregulă se întâmplă. Mai mult decât atât, Bruna a reușit să recupereze tot ceea ce hoții au furat.

„Mulțumesc lui Dumnezeu, totul este bine, iar pierderile materiale au fost recuperate! Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine!”, au transmis cei doi.

Neymar și-a înșelat iubita, în perioada în care era însărcinată

În urmă cu o lună, Bruna a adus pe lume primul copil al ei și al lui Neymar. În perioada în care era însărcinată, aceasta a fost înșelată de fotbalist, conform presei din Brazilia, cu blogger-ița Fernanda Campos.

După ce s-a aflat că nu i-a fost fidel iubitei. Neymar i-a cerut scuze public Brunei, urmând ca, la doar o săptămână, să fie acuzat că ar fi încercat, din nou, să o înșele.De data aceasta, a fost acuzat de modelul Celeste Bright, care a dezvăluit că a fost căutat de Neymar.

„Dacă ai prietenă, nu le mai trimite mesaje private altor fete” Este greșit și lipsit de respect față de partenera ta”, a scris Celeste Brigt, în această vară.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni