• PRO TV
  • Gică Hagi și-a îmbrățișat fiica pe scena Teatrului Național, în aplauzele spectatorilor

Gică Hagi și-a îmbrățișat fiica pe scena Teatrului Național, în aplauzele spectatorilor

Gică Hagi și-a îmbrățișat fiica pe scena Teatrului Național, în aplauzele spectatorilor

Kira Hagi, fiica lui Gică Hagi a fost în centrul atenției, aseară, la premiera noului ei spectacol. Actrița, în vârstă de 27 de ani, a fost emoționată până la lacrimi când tatăl ei a urcat pe scena Teatrului Național ca să o felicite.

Fata „Regelui” a debutat într-o nouă piesă de teatru: „Sistemul Perfect”. Ea joacă alături de mulți actori consacrați: Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Silviu Biriș, Ovidiu Cuncea și Cosmin Vijeu.

La finalul spectacolului, Gică Hagi a urcat pe scenă cu un buchet de flori și a felicitat-o pe Kira. 

Gallery

​La premieră, a fost prezentă și mama Kirei, Marilena Hagi. (Vezi galeria foto de mai sus). 

„Pe scena “Sistemul Perfect”, inima mi-a bătut în ritm cu aplauzele și râsetele din sală! Alături de nume consacrate ale teatrului, am trăit o seară de neuitat. Mulțumiri adânci colegilor, familiei și prietenilor care au fost lumina mea în sală. Mă înclin în fața tuturor!”, a scris Kira Hagi pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Kira Hagi (@kirahagi)

„Ce mândru trebuie să fie!”, „Ce poate fi mai frumos?”, „Felicitari, Kira!! Been there, ai fost minunată”, i-au scris admiratorii actriței. 

„Încep prin a vă spune că se râde în hohote la piesa aceasta, că se joacă la Teatrul Național și că mi-am împlinit unul dintre visuri de a fi pe scenă alături de actori pe care îi admiram demult. Vă așteptăm cu mult entuziasm la SISTEMUL PERFECT pe 6 noiembrie!”, scria Kira cu câteva zile înainte de premieră pe pagina sa de socializare.

„Sistemul Perfect” este o adaptare teatrală după piesa „Sistemul Ribadier”, o comedie în trei acte de Georges Feydeau şi Maurice Hennequin, interpretată pentru prima dată în noiembrie 1892 la Paris. Tema principală o reprezintă planul unui soţ de a scăpa din casa conjugală, hipnotizându-şi soția. 
Sursă foto: Instagram/ Kira Hagi, Facebook/ Sorin Mărcuş, Rock House Events 
Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni