• PRO TV
  • Ce a făcut bărbatul care și-a ars mătușa în scara blocului, imediat după crimă. Detalii înfiorătoare

Ce a făcut bărbatul care și-a ars mătușa în scara blocului, imediat după crimă. Detalii înfiorătoare

Ce a făcut bărbatul care și-a ars mătușa în scara blocului, imediat după crimă. Detalii înfiorătoare

În cursul dimineții de luni, 6 noiembrie 2023, un bărbat în vârstă de 33 de ani a intrat peste mătușa lui într-un bloc din Crângași, sector 6 și i-a dat foc, fără a ține cont de nimic.

Gallery

​O țară întreagă este în stare de șoc după ce un bărbat în vârstă de 33 de ani i-a dat foc mătușii sale, o femeie de 54 de ani, de meserie juristă. Totul s-a desfășurat într-o scară de bloc din Crângași, sectorul 6 al Bucureștiului, chiar sub privirile femeii de serviciu. Liliana Popa, victima masacrului, nu era doar juristă de meserie, ci și administratora blocului în care a ars de vie.

Întreaga scenă desprinsă parcă din filmele de groază a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale blocului. În imagini se observă cum cei doi ies din bloc certându-se, apoi femeia încearcă să fugă înapoi în apartament, timp în care apare și femeia de serviciu în cadru, cu o mătură. Deși ambele s-au năpustit asupra bărbatului, inevitabilul s-a produs, iar Liliana Popa nu a mai avut scăpare. 

La un moment dat, bărbatul scoate din plasă un bidon cu benzină cu care le stropește atât pe mătușa lui, cât și pe femeia de serviciu. Atunci, Liliana Popa alunecă din cauza lichidului, iar nepotul ei începe să o lovească cu picioarele în cap, femeia fiind lăsată inconștientă în propriul sânge. Atunci, acesta anunță că îi va da foc, iar în câteva secunde întreaga scară de bloc se transformă într-un loc al groazei. 

Ce a făcut criminalul din Crângași, după ce și-a ars mătușa de vie

În momentul în care bărbatul și-a stropit mătușa cu benzină, o parte din lichid a ajuns și pe picioarele lui. Din această cauză, atunci când a aprins focul, pantalonii săi au fost arși de flăcări, ajungându-se până la piele. 

Cu toate că suferea dureri inexplicabile, bărbatul și-a schimbat pantalonii și  nu a apelat la 112, crezând că astfel va scăpa de arest. 

Sursă foto: Știrile ProTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni