• PRO TV
  • Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele

Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele

Bogdan de la Ploiești a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest. Ce au arătat rezultatele

Bogdan de la Ploiești a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care povestește cum a fost testat cu aparatul DrugTest. Ba mai mult decât atât, iubitul Cristinei Pucean a arătat la cameră și rezultatele obținute.

Gallery

​În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe cazuri de șoferi prinși conducând sub influența substanțelor stupefiante. În acest caz se află și Dorian Popa care, de curând, a fost oprit de polițiști în Domnești, testat cu aparatul DrugTest și depistat pozitiv la cannabis.

Acum, Bogdan de la Ploiești a fost oprit în trafic de polițiști și testat cu același aparat de depistare a drogurilor din organism. Rezultatele au arătat că nu a consumat nicio substanță interzisă. 

Imediat după ce a fost testat de polițiști, Bogdan de la Ploiești a postat pe rețelele de socializare un videoclip în care le-a explicat fanilor cum a trecut fără probleme de verificările autorităților și a menționat că era în drum spre biserică atunci când a fost oprit.

„Mă oprește tot Bucureștiul încontinuu. Au testat droguri, alcool, control în portbagaje, control în portofel, control copii dezbărcați, dați jos... tot. Mă oprește toată România. Acum trebuia să ajung și eu într-o jumătate de oră la biserică, dar s-a dat totul peste cap, asta este. Mulțumim, să fim sănătoși și să aveți grijă de viața voastră, că e cea mai importantă!”, a spus artistul în videoclipul pe care l-a făcut pe TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz BDLP CONTROL #now #viral ♬ sunet original - BogdanDeLaPloiesti

Dorian Popa și-a recunoscut vina, după ce a fost prins conducând sub influența cannabis-ului

La aproape o săptămână jumate de la incidentul din Domnești, Dorian Popa a ieșit în spațiul public și a recunoscut că a consumat cannabis:

​„Vreu să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, care își încep diminețile cu vloggurile mele. Am greșit indiscutabil, vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante. Îmi pare nespus de rău, prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și prin ceea ce urmează vă spun că nu vreau nicio secundă să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat. Mare atenție: nu mă scuz! Îmi asum pe deplin consecințele acțiunilor mele. Nu sunt aici să mă ascund, recunosc: Am consumat canabis!”

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni