• PRO TV
  • Claudia Iosif și-a cumpărat propria casă, la scurt timp după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată noua locuință a lui Babs

Claudia Iosif și-a cumpărat propria casă, la scurt timp după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată noua locuință a lui Babs

Claudia Iosif și-a cumpărat propria casă, la scurt timp după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată noua locuință a lui Babs

Claudia Iosif și Dorian Popa și-au spus adio după 11 ani de relație. Viața merge înainte, iar Babs a demonstrat acest lucru. Focoasa brunetă și-a cumpărat propria casă și a făcut publice primele imagini de pe șantier.

Gallery

După ce povestea de iubire dintre Dorian Popa și Claudia Iosif a ajuns la final, bruneta a fost nevoită să se mute din vila impunătoare din Domnești. Ei bine, Babs și-a cumpărat propria casă și pare extrem de încântată de noua sa achiziție.

Cum arată casa pe care și-a cumpărat-o Claudia Iosif

Claudia Iosif și-a cumpărat propria locuință și a postat pe Instagram, la story, câteva imagini de pe șantier. Tânăra a postat momentul în care o echipă specializată amplasa poarta, fiind foarte bucuroasă.

”Cine are poartă nouă și frumoasă?!”, a spus Claudia Iosif, pe story.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se specula în presa tabloidă că Dorian Popa și Babs și-au spus adio, ei bine, câteva săptămâni mai târziu, focoasa brunetă a confirmat zvonurile.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a fost mesajul postat de Babs, în urmă cu câteva zile.

Dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare, ei bine, de-a lungul timpului, Dorian a declarat în nenumărate rânduri că nu se gândește la căsătorie și la copii, ci cariera este pe primul plan în viața lui.

„Nu, nu nuntă, nu copil. Muncă, muncă multă, cartiere, milioane, hâtz, Johnule, vine criza, hai să ne pregătim, lăsați nunțile, lăsați vacanțele etc.”, spunea cântărețul atunci pentru 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni