• PRO TV
  • A fost umilită de soț și renegată de familia ei, chiar în ziua nunții. Povestea acestei fete a făcut înconjurul lumii

A fost umilită de soț și renegată de familia ei, chiar în ziua nunții. Povestea acestei fete a făcut înconjurul lumii

A fost umilită de soț și renegată de familia ei, chiar în ziua nunții. Povestea acestei fete a făcut înconjurul lumii

Acum trei ani, toată presa scria despre un eveniment șocant, care s-a petrecut la o nuntă. Zaurbek Sidakov, un campion mondial de lupte, și-a alungat mireasa în timpul petrecerii, după ce a primit pe telefon înregistrări cu ea în lenjerie intimă. Mai mult, în mesaje i se spunea că femeia a fost escortă. Madina Pliyeva a dispărut atunci fără urmă, dar iată că la câțiva ani distanță apar primele informații despre viața ei din prezent.

În 2020, Sidakov si Madina Pliyeva au avut parte de o nuntă fastuoasă, la care au participat peste 500 de invitați. Un mesaj primit pe telefon de către mire, chiar în toiul petrecerii, a provocat un scandal imens. Cunoscutul campion mondial de lupte nu și-a putut stăpâni furia când a văzut pozele compromițătoare cu viitoarea soție. Potrivit martorilor,  acesta a luat-o de păr și a alungat-o pe mireasă de la nuntă. Părinții și fratele au renegat-o. După această întâmplare, tatăl fetei a ajuns la spital, având probleme cu inima.

Presa a scris că mesajele de pe telefonul sportivului au venit de la nevasta geloasă a unui milionar cu care s-ar fi iubit Madina. Nu au existat însă dovezi clare că acest lucru s-a întâmplat în realitate. Cu toate acestea, zvonul le-a schimbat radical viața celor doi.

Sidakov a fost luat de prietenii săi și dus „în munți, pentru a se relaxa și a nu face un gest nebunesc”, scrie sport.ro.

Despre Madina s-a scris că ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, dar a fost salvată la timp. Fata nu putea suporta umilința pe care a trăit-o în acea zi. După trei ani de la întâmplarea nefericită, sportivul figurează căsătorit în acte cu Madina, deși cei doi nu au mai fost văzuți împreună, scrie presa din Rusia. Ea s-a stabilit la Moscova și nu mai păstrează legătura cu familia ei. Tânăra nu dorește să ofere interviuri și duce un mod de viață retras. Pe rețelele sociale, ea a publicat doar câteva fotografii.  

Gallery

Madina primește tot mai des mesaje de încurajare pe rețelele sociale: „Fii fericită, nu mai atrage atenția la toate bârfele”, „Bucură-te de viață, ești foarte frumoasă”, „Îți doresc să găsești fericirea adevărată”.

Zaurbek Sidakov este un luptător rus de stil liber, care concurează la categoria 74 de kilograme. A devenit campion olimpic la Tokyo 2020 și de trei ori campion mondial, revendicându-și titlurile în 2018, 2019 și 2023.

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni