• PRO TV
  • Cine este și cu se se ocupă Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Gurile rele spuneau că a fost întreținută de artist

Cine este și cu se se ocupă Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Gurile rele spuneau că a fost întreținută de artist

Cine este și cu se se ocupă Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa. Gurile rele spuneau că a fost întreținută de artist

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, a fost mereu pasionată de cum arată, iar acest lucru a dus-o în punctul în care să își deschidă o afacere din asta. Vedeta în vârstă de 40 de ani face bani frumoși, în ciuda zvonurilor care circulau despre aceasta.

Gallery

​Dorian Popa și Babs, pe numele său real Claudia Iosif, au format un cuplu timp de 11 ani, timp în care, fosta iubită a artistului a evoluat foarte mult din punct de vedere profesional. Aceasta și-a transformat pasiunea într-o afacere de succes.

Din ce face bani Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa

Babs este pasionată de domeniul fashion și are propria afacere vestimentară, din care câștigă bani frumoși. Până ca despărțirea de artist să se întâmple, aceasta avea atelierul în mansarda casei acestuia.

În ceea ce privește studiile, Babs a terminat cursurile Academiei de Studii Economice din București, unde a învățat tot ceea ce a avut nevoie, pentru a-și crea, dar și pentru a-și menține afacerea. Dorian Popa i-a promocat articolele vestimentare, lucru făcut și de alte persoane publice din România.

Cum a decurs relația de 11 ani a celor doi

Relația lor a fost una frumoasă și invidiată de multe persoane, dar, la un moment dat, Babs a decis să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă între ei. Femeia de afaceri a recunoscut că este foarte obositor să ai o relație cu acesta, deoarece are un stil de viață foarte activ.

Mai mult decât atât, acesta a avut o influență foarte bună și asupra ei, în acest fel începând să fie mai atentă la ceea ce mănâncă, dar și la sportul pe care îl face. Chiar dacă s-au despărțit, Babs a rămas cu lecțiile învățate de pe urma relației pe care au avut-o, iar disciplina pe care acesta i-a insuflat-o a ajutat-o și în ceea ce privește afacerile.

 

Sursa: Instagram

 

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni