• PRO TV
  • Culiță Sterp, mesaj pentru fosta soție, de față cu Daniela și cu fiul lor: „Îți mulțumesc”. Ce i-a transmis artistul, fără rețineri

Culiță Sterp, mesaj pentru fosta soție, de față cu Daniela și cu fiul lor: „Îți mulțumesc”. Ce i-a transmis artistul, fără rețineri

Culiță Sterp, mesaj pentru fosta soție, de față cu Daniela și cu fiul lor: „Îți mulțumesc”. Ce i-a transmis artistul, fără rețineri

Culiță Sterp a lansat o nouă melodie, care i-a dus pe cei care au ascultat-o cu gândul la Carmen de la Sălciua. Cei doi artiști au fost căsătoriți o perioadă, dar au divorțat, iar fiul mamei Geta a început, ulterior, o relație cu Daniela.

Gallery

​Culiță Sterp a lansat o nouă melodie, iar mesajul este unul de mulțumire pentru fosta lui parteneră. Acesta s-a filmat alături de familia pe care și-a întemeiat-o, în timp ce, pe fundal, se aude cea mai nouă piesă a acestuia.

Culiță Sterp, mesaj pentru fosta lui parteneră, în mediul online

Artistul trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Se pregătește de nuntă, are un fiu, iar cariera sa merge din ce în ce mai bine. Evenimentele din viața lui sunt o adevărată sursă de inspirație atunci când vine vorba de piesele pe care le face și a demonstrat acest lucru și de această dată.

De curând, Culiță Sterp a lansat o melodie prin intermediul căreia îi mulțumește fostei sale partenere pentru faptul că s-au despărțit, deoarece, în acest fel, a putut să înceapă relația cu Daniela, fata pe care a plăcut-o mereu, încă din liceu.

„Îți mulțumesc, fosta mea iubire, că mi-ai dat dreptul la fericire! Să separ răul de bine și să scap de tine”, au fost versurile piesei pe care Culiță a lansat-o.

@culita_sterp_official Inafară de vizualizări plătite sau băgate pe conturi false, doar conturi reale! #fostameaiubire #culitasterp ♬ sunet original - Culiţa Sterp

Relația dintre Culiță și Daniela a început după separarea de artistă

Daniela Iliescu s-a lovit, multă vreme, de o atitudine negativă din partea oamenilor în ceea ce o privește, deoarece mulți au spus că artistul a părăsit-o pe fosta soție, pentru a fi cu ea. Tocmai din acest motiv, când situația a degenerat, Culiță și-a dorit să spună adevărul.

Acesta a recunoscut că a plăcut-o pe Daniela din liceu, dar ea nu i-a acordat atenție, deoarece a crezut că nu este serios. Mai mult decât atât, a precizat că au început să vorbească în timpul unei escapade la munte, după ce rupsese relația cu fosta lui parteneră.

În prezent, cei doi se pregătesc să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului, după ce, anul trecut, Culiță a cerut-o în căsătorie pe Daniela, în Turcia, în timp ce filma un videoclip.

 

Sursa foto: Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni