• PRO TV
  • Care este motivul real pentru care Dorian Popa s-a drogat: „Am fost mai tentat...”. Artistul și-a recunoscut public vina

Care este motivul real pentru care Dorian Popa s-a drogat: „Am fost mai tentat...”. Artistul și-a recunoscut public vina

Care este motivul real pentru care Dorian Popa s-a drogat: „Am fost mai tentat...”. Artistul și-a recunoscut public vina
Sursa: Captură video YouTube

Dorian Popa a recunoscut, la mai bine de o săptămână de când a fost prin drogat, că a consumat substanțe interzise, dar și motivul pentru care a făcut-o. Artistul a transmis un mesaj public, spunând că nu își caută nicio scuză și își recunoaște vina.

Gallery

​Dorian Popa a recunoscut că s-a drogat, spunând inclusiv motivul pentru care a recurs la acest gest. Influencer-ul susține că regretă ce a făcut și este conștient de gravitatea situației.

Dorian Popa a recunoscut motivul pentru care s-a drogat

Dorian Popa și-a asumat ce a făcut, precizând că a consumat droguri cu câteva zile înainte de a fi tras pe dreapta. Deși susține că era lucid, deoarece efectul drogurilor trecuse, este conștient că va trebui să dea socoteală.

Prin intermediul unui video postat pe canalul său de YouTube, Dorian Popa a declarat că avusese parte de câteva zile mai agitate, motiv pentru care, a fumat, pentru a se liniști. În continuare, artistul a ținut să puncteze faptul că acest lucru nu scuză greșeala comisă și își asumă atât ce a făcut, cât și ce se va întâmpla ulterior.

„Poate de asta am fost mai tentat să iau decizia proastă de a fuma atunci. Am simțit mai mult ca oricând nevoia de liniște, de relaxare, după o perioadă agitată (...) Toate astea m-au copleșit și au contribuit la greșeala tâmpită pe care am făcut-o, dar nu am nicio scuză și îmi asum pe deplin consecințele”, a transmis Dorian Popa.

Dorian Popa nu vrea să se mai drogheze

În cadrul aceluiași video, artistul a precizat că, în cele zece minute cât a fost testat, a învățat o lecție extrem de valoroasă, ajungând la concluzia că nu se va mai droga niciodată. Mai mult decât atât, artistul a făcut și puțin haz de necaz, recunoscând că oamenii legii au fost uimiți de faptul că fumase cannabis, crezând că, din cauza energiei pe care o are, a ales cocaina.

„Acele 10 minute au fost cele mai lungi din viața mea, minutele în care mi-am învățat lecția. Indiferent de rezultat, pozitiv sau negativ, nu îmi mai doresc să trec prin așa ceva dintr-o greșeală stupidă. Nu merit”, a mai spus fostul iubit al lui Babs.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni