• PRO TV
  • Serena Williams, decolteu neîncăpător la o gală de modă. A fost la un pas de un accident vestimentar!

Serena Williams, decolteu neîncăpător la o gală de modă. A fost la un pas de un accident vestimentar!

Serena Williams, decolteu neîncăpător la o gală de modă. A fost la un pas de un accident vestimentar!

Serena Williams a fost în centrul atenției la gala Council of Fashion Designers of America Awards (CFDA, care a avut loc la Muzeul de Istorie Naturală din New York. Sportiva a fost recompensată cu premiul “Fashion Icon”, primit în trecut de vedete precum Beyonce, Naomi Campbell sau Zendaya.

Serena și-a făcut apariția într-o spectaculoasă rochie neagră din paiete, cu elemente “dramatice” și cu un decolteu imposibil de ignorat. Vedeta, care a născut al doilea copil în august, a fost în permanență la un pas de a produce un accident vestimentar. Din fericire, rochia nu i-a jucat feste!

Gallery

Jucătoarea de tenis este pasionată de fashion și are propriul brand vestimentar. “Încă de când eram o fetiță am folosit moda ca mijloc de exprimare – moda m-a făcut să pășesc cu încredere pe terenul de tenis. Visul de a avea propriul brand, S by Serena, a devenit realitate și, de-a lungul carierei, am fost binecuvântată să colaborez cu designeri consacrați”, a spus Serena Williams.

În urma cu câteva luni, sportiva le-a mărturisit fanilor că viața fără tenis nu este deloc ușoară pentru ea. Acum, Serena se dedică familiei și, aparent, fashionului.

“M-am resemnat acum. Dar sunt răvășită pentru că sunt încă în stare să joc la un nivel foarte, foarte, foarte înalt. Întotdeauna mi-a plăcut ideea de a mă retrage când încă sunt la un nivel foarte înalt. Dar e greu, pentru că sunt conștientă că încă aș putea juca, realiza lucruri. Nu vreau să se termine acest capitol din viața mea, însă, în același timp, sunt pregătită”, spunea Serena.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni