• PRO TV
  • Câți bani a primit Iancu Sterp pentru meciul din Gala RXF, deși a pierdut în fața lui George Zănoagă. Aceeași sumă i-a fost refuzată anul trecut

Câți bani a primit Iancu Sterp pentru meciul din Gala RXF, deși a pierdut în fața lui George Zănoagă. Aceeași sumă i-a fost refuzată anul trecut

Câți bani a primit Iancu Sterp pentru meciul din Gala RXF, deși a pierdut în fața lui George Zănoagă. Aceeași sumă i-a fost refuzată anul trecut

Chiar dacă a pierdut, Iancu Sterp a primit o sumă frumușică în urma meciului din Gala RXF, împotriva lui George Zănoagă. Suma cerută i-a fost, însă, refuzată anul trecut.

Gallery

​Săptămâna trecută, Iancu Sterp a intrat în cușca RXF, unde a luptat împotriva lui George Zănoagă, ieșind pe locul doi. Acesta a primit o sumă impresionantă pentru meciul pe care l-a jucat, meci la finalul căruia s-a așezat în genunchi în fața iubitei sale și i-a oferit inelul.

Câți bani a primit Iancu Sterp pentru lupta din Gala RXF

Iancu Sterp a cerut aceeași sumă ca anul trecut, fiind vorba de 30.000 de euro. În 2022, conform Cancan, organizatorii evenimentului și-au exprimat refuzul, spunând că „nu e vorba de bani, dar cine este Iancu Sterp, să merite atât?”.

Iancu Sterp și familia lui erau convinși că el va fi câștigătorul, deoarece s-a antrenat mult și a câștigat și celelalte două meciuri pe care le-a jucat până acum. Însă, lucrurile nu au mers conform planului și George Zănoagă a plecat acasă cu centru.

Iancu Sterp vrea să își ia revanșa

La scurt timp după ce a pierdut meciul, Iancu Sterp și-a spus și el punctul de vedere, pe contul său de TikTok. Acesta a recunoscut că a pierdut din cauza lui, întrucât George Zănoagă a fost mai bun, iar el nu a fost în apele sale.

Cu toate acestea, deși s-a bucurat pentru adversarul său, Iancu Sterp nu are de gând să lase lucrurile așa și a spus că vrea să își ia revanșa, deoarece este convins că îl poate învinge pe George Zănoagă.

„Eu nu m-am simțit chiar în elementul meu, nu știu de ce. M-am antrenat foarte bine pentru meciul ăsta, dar chiar am fost oarecum mai aerian, nu mi-am găsit locul în cușcă. N-am fost eu, ăla cu zvâc, cu tărie, cum mă știu eu pe mine”, a spus Iancu Sterp, în urmă cu aproximativ o săptămână.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni