• PRO TV
  • Lily Collins a fost jefuită de o româncă! Paguba se ridică 67.000 de dolari

Lily Collins a fost jefuită de o româncă! Paguba se ridică 67.000 de dolari

Lily Collins a fost jefuită de o româncă! Paguba se ridică 67.000 de dolari

O româncă este dată în urmărire în Statele Unite ale Americii, după ce ar fi furat mai multe bijuterii și carduri de credit din dulapurile unui hotel, printre persoanele pățite se numără actrița Lily Collins, care a rămas fără verighetă și inelul de logodnă.

Gallery

Lily Collins a rămas fără verighetă și inelul de logodnă. Valoarea lor este estimată la peste 67.000 de dolari.

Lily Collins a fost jefuită de o româncă. Jaful s-a petrecut în timp ce actrița se relaxa în spa-ul unui hotel din West Hollywood.

Verigheta și inelul de logodnă ale actriței au fost furate din dulapul hotelului, iar paguba este estimată la peste 67.000 de dolari.

Potrivit Departamentului șerifului din comitatul Los Angeles, suspecta călătorește prin țară comițând infracțiuni similare. Anchetatorii cred că aceasta este asociată cu grupări specializate în furt din România, se arată în comunicat.

Lily Collins s-a numărat printre victime, iau fost furate verigheta, inelul de logodnă și câteva electronice din dulapurile hotelului în luna mai, potrivit TMZ.

Românca nu a fost prinsă nici până la ora actuală, aceasta fiind de negăsit. Potrivit departamentului șerifului, femeia are o carte de identitate falsă din statul Washington, pe care figurează numele Nicole Morri. A fost emis un mandat de arestare pe numele ei.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni