• PRO TV
  • Saveta Bogdan, dezvăluiri din viața amoroasă, la 77 de ani: „Am o combinație cu un avocat”

Saveta Bogdan, dezvăluiri din viața amoroasă, la 77 de ani: „Am o combinație cu un avocat”

Saveta Bogdan, dezvăluiri din viața amoroasă, la 77 de ani: „Am o combinație cu un avocat”

Saveta Bogdan, una dintre marile voci ale muzicii populare românești, a oferit recent un interviu în cadrul căruia a dezvăluit mai multe detalii din viața ei amoroasă. Se pare că solista se iubește cu un avocat, însă doar din când în când.

Gallery

​Saveta Bogdan se numără printre doamnele showbizului românesc, aceasta fiind apreciată de generații întregi de români datorită vocii sale și a personalității efervescente. La 77 de ani, aceasta se bucură de o carieră înfloritoare și de o viață sentimentală cum multe tinere visează.

Recent, aceasta a oferit un interviu în cadrul căruia a fost întrebată inclusiv cum stă la capitolul amoros. Se pare că Saveta Bogdan are o relație un pic mai complicată cu un avocat. Cei doi se întâlnesc ocazional, el o răsfață cu cadouri și flori, iar de căsătorie nici nu vrea să audă:

„Cu dragostea stăm așa și așa! Am o combinație cu un avocat, dar el e la distanță! Totul este la distanță! Este mai răruț și mai drăguț! E mai bine! Îmi aduce câte 50 de trandafiri, așa că este bine! El a plecat în Maldive, eu am plecat în America, îți dai seama ce întâlnire a fost! El stă și în București, dar este avocat, are procese mereu, pleacă și în străinătate, dar și în România, peste tot! O relație mai la distanță, este mai bine! Nu mă mai mărit la vârsta aceasta, am înnebunit? Fără măritiș, nu ne mai trebuie! Averi nu avem, dar și dacă avem, la ce ne folosește?”, a spus Saveta Bogdan pentru Ego.

Sursă foto: Saveta Bogdan/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni