• PRO TV
  • Unde și cu cine s-a afișat Dorian Popa după ce Babs a făcut anunțul despărțirii

Unde și cu cine s-a afișat Dorian Popa după ce Babs a făcut anunțul despărțirii

Unde și cu cine s-a afișat Dorian Popa după ce Babs a făcut anunțul despărțirii

Dorian Popa trece prin clipe dificile în ultima perioadă. În primă fază, acesta a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest, iar rezultatele au fost pozitive, fapt care i-a suspendat permisul auto. Ulterior, Babs, femeia cu care forma un cuplu de mai bine de 11 ani, a anunțat că s-a despărțit de artist.

Gallery

​Dorian Popa se pare că nu are un sfârșit de an foarte bun. În urmă cu doar câteva săptămâni, acesta a fost oprit de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și a fost testat cu aparatul DrugTest. Imediat după verificare, s-a arătat că artistul consumase cannabis, iar rezultatele de la INML au confirmat acest lucru

Acesta nu este singurul fapt care i-a dat peste cap viața lui Dorian Popa. Claudia Iosif, femeia alături de care artistul și-a construit un adevărat imperiu în 11 ani de relație, a anunțat că povestea de dragoste dintre ei a luat sfârșit

„Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și Dorian Popa nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Claudia Iosif, cunoscută în mediul online și drept Babs, pe contul ei de Instagram.

În tot acest timp, Dorian Popa nu a vorbit public nici despre incidentul din Domnești și nici despre despărțirea de Babs. 

​Unde și cu cine s-a afișat Dorian Popa imediat după ce Babs a anunțat despărțirea

Dorian Popa, deși trece prin momente dificile, își continuă activitatea profesională ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Acesta, la scurt timp după ce Babs a anunțat despărțirea, s-a postat pe Instagram la Focșani, acolo unde a deschis prima Shaormerie Băneasa din județul Vrancea.

Așa cum îl cunoaște toată lumea, cu zâmbetul pe buze, Dorian Popa a făcut o serie de story-uri în care a anunțat că a deschis shaormeria și că oferă mâncare gratis celor care vor veni la locație. 

„Focșani la datorie, tată. Ia vezi, tată, la Focșani, nebunie. Shaormeria are shaorma pentru toată lumea. Cu mic cu mare”, a spus Dorian Popa la story pe Instagram.

În fotografiile postate, Dorian apărea cu o mulțime de fani în jurul lui.

Sursă foto: Dorian Popa/Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni