• PRO TV
  • Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrița de 56 de ani să fie 100% naturală

Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrița de 56 de ani să fie 100% naturală

Pamela Anderson a spus adio machiajului. De ce vrea actrița de 56 de ani să fie 100% naturală

Pamela Anderson își poartă cu mândrie chipul la 56 de ani. Actrița din „Baywatch” a mărturisit că nu mai vrea să poarte machiaj, o îndeletnicire complet „inutilă”.

Gallery

După ce a apărut nemachiată la Săptămâna Modei de la Paris, Pamela Anderson a dezvăluit că nu se mai atinge niciodată de machiaj. Actrița de 56 de ani a explicat, într-un interviu acordat revistei People, că acoperirea defectelor cu farduri i se pare inutilă și că nu-i pasă de îmbătrânirea fizică.

Eu o numesc trăire, nu îmbrătrânire. Să fugi după tinerețe este inutil. Tot ce putem face este să îmbrățișăm cine suntem în momentul în care ne aflăm și să fim de acord cu locul în care ne stau picioarele în acest moment”, a spus actrița pentru revista americană.

Fosta actriță din Baywatch apucat-o pe un drum al naturaleții depline, petrecându-și zilele grădinărind, meditând și cultivându-și propriile legume și fructe, înconjurată de animale și natură, la reședința ei din Insula Vancouver (Canada).

Nu mai trebuie să fiu cool. Pot fi doar eu. Este foarte eliberator să poți fi confortabil în propria ta piele”, mai spune actrița de 56 de ani.

Pamela Anderson a trăit multe experiențe la limită în ultimii 5 ani. Căsătorită și divorțată de două ori în această perioadă, actrița și-a scris memoriile și a fost subiectul unui documentar.

Citește și: Cum și-a dat seama Pamela Anderson că e înșelată: „Ăsta e semnul că are o aventură”

Citește șiPamela Anderson are un nou iubit, la doar 7 luni de la despărțirea de Jon Peters

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni