• PRO TV
  • Luxul și opulența în care a crescut Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a bucurat de tot confortul oferit de milioanele tatălui său

Luxul și opulența în care a crescut Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a bucurat de tot confortul oferit de milioanele tatălui său

Luxul și opulența în care a crescut Irinuca. Fiica lui Irinel Columbeanu s-a bucurat de tot confortul oferit de milioanele tatălui său

Irinel Columbeanu și-a construit un adevărat palat la Izvorani, prețul estimat fiind de aproximativ patru milioane de euro. De bunurile cumpărate de banii pe care îi avea la acea vreme s-a bucurat și Irinuca, fără măsură.

Gallery

​Irinel Columbeanu i-a oferit fiice sale și a Monicăi Gabor, Irinuca, tot ceea ce a avut el mai bun. Fostul milionar de la Izvorani a răsfățat-o așa cum a știut el cel mai bine și nimic nu a fost mai important decât fericirea ei.

Luxul în care a crescut-o Irinel Columbeanu pe Irinuca

Irinuca s-a născut în anul 2007 și a avut parte de toate lucrurile pe care și le-a dorit, toate la o calitate superioară și asta datorită situației financiare pe care tatăl ei o avea la acea vreme.

Printre lucrurile de care s-a bucurat Irinuca se numără chiar camera ei, care era la fel de mare pe cât un apartament. Aceasta avea baia proprie și dressing-ul ei, cum aveau, de alt fel, toate camerele vilei din Izvorani.

Palatul de pe malul Lacului Snagov avea 15 camere, dar și alte depindențe și a găzduit numeroase petreceri în care au domnit luxul și opulența. Mașinile de lux erau și ele la ordinea zilei, iar stilul de viață al fostului afacerist a fost invidiat de multă lume.

Cum a pierdut Irinel Columbeanu vila din Izvorani

În anul 2012, Irinel Columbeanu a rămas fără faimoasa lui vilă, după ce a fost executat silit din cauza datoriilor colosale pe care acumulase.

În urmă cu doar câțiva ani, o agenție imobiliară anunța închirierea sau vinderea acesteia, pentru cine avea banii la dispoziție. Vila din Snagov se întindea pe 2.500 mp, terenul avea 10.000 mp și punea la dispoziție: saună, piscină interioară, piscină exterioară, ponton, cinci bărci chiar la lac.

În anul 2020, vila a fost cuprinsă de un incendiu, iar pompierii au reușit să stingă focul abia după 12 ore. Recent, Irinel Columbeanu a declarat că este posibil ca focul să fi fost pus intenționat, pentru a masca furtul unor obiecte de valoare, care se aflau acolo.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni