• PRO TV
  • Plușica a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Culiță Sterp: „O perioadă în care noi ne-am…”

Plușica a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Culiță Sterp: „O perioadă în care noi ne-am…”

Plușica a rupt tăcerea! Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și Culiță Sterp: „O perioadă în care noi ne-am…”

Plușica și Culiță Sterp au format un cuplu, în urmă cu ceva vreme, dar, din cauza lipsei de compatibilitate, au decis să meargă pe drumuri separate. Vestea că artistul a cerut-o în căsătorie pe Daniela, iubita lui, a uimit-o, dar susține că se bucură pentru el.

Gallery

Plușica a recunoscut, în cele din urmă, ce a însemnat pentru ea relația pe care a avut-o cu artistul Culiță Sterp, la câțiva ani de la despărțirea lor. Aceasta nu știe ce sentimente a avut, mai exact, pentru el, însă a trecut peste și se bucură pentru ceea ce are în prezent.

Adevărul despre relația dintre Plușica și Culiță Sterp

Chiar dacă au fost împreună ceva timp și și-au asumat relația și în mediul online, Plușica susține că ceea ce au avut ei nu poate fi numită o relație, deoarece au stagnat în perioada de cunoaștere.

Gallery

Mai mult decât atât, dorința de a avansa nu a venit din partea niciunuia, iar sentimentale ei față de el nu au fost suficient de puternice cât să o facă să se și îndrăgostească.

„Nu o pot numi relație. A fost o perioadă în care noi ne-am cunoscut, nu am fost compatibili, clar, și a mers fiecare pe drumul lui. Noi am fost în cunoaștere. Nu știu dacă am ajuns să fiu îndrăgostită de el, pentru că nu am trecut de perioada de cunoaștere. Niciunul nu a simțit să meargă mai departe”, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni online.

Plușica, surprinsă de logodna lui Culiță

Prin prisma meseriei pe care o are, Culiță Sterp este foarte mult plecat la diverse evenimente și multă lumea îl cunoaște ca fiind o persoană petrecăreață. Prin urmare, decizia de a se așeza la casa lui și logodna cu Daniela au uimit-o pe Plușica din acest punct de vedere.

„M-a surprins Culiță când s-a căsătorit, pentru că îl știam un băiat căruia îi place distracția”, a mai spus aceasta.

În urmă cu ceva timp, Daniela Iliescu a mărturisit că, atunci când Culiță i-a spus că vrea să aibă o relație, aceasta l-a refuzat, deoarece a crezut că este cu ochii după femei, multe fane numărându-se chiar printre invitații evenimentelor la care merge.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni