• PRO TV
  • Idolii copiilor de azi, primii la făcut bani, dar corigenți la moralitate. Cum și-au dezamăgit urmăritorii vedetele cu milioane de fani

Idolii copiilor de azi, primii la făcut bani, dar corigenți la moralitate. Cum și-au dezamăgit urmăritorii vedetele cu milioane de fani

Idolii copiilor de azi, primii la făcut bani, dar corigenți la moralitate. Cum și-au dezamăgit urmăritorii vedetele cu milioane de fani
Sursa: Instagram

Au milioane de admiratori care îi idolatrizează, dar se achită rareori de misiunea pe care o au: aceea de a fi modele pentru cei care îi urmăresc zi de zi. Influencerii de azi sunt corigenți la capitolul moralitate, deși au învățat ca nimeni alții regulile capitalismului.

Fac bani pe bandă rulantă și își etalează avuția pe rețelele sociale. Tinerii de azi îi privesc pe influenceri ca pe niște modele de urmat și nu-și pun niciodată problema că pot cădea în capcane fără de întoarcere. Una este consumul de droguri, care a făcut din vedetele cu milioane de admiratori exemple de „așa nu”.

Dorian Popa își îndeamnă fanii să fie fericiți

Unul dintre cei mai vizibili influenceri din online, Dorian Popa, a avut o reacție ireală după ce a fost surprins conducând sub influența substanțelor interzise. Prins drogat la volan, Dorian Popa a rămas fără permis în urma unei acțiuni de control a polițiștilor pe raza comunei Domnești, Ilfov.

FOTO:  Captură video YouTube

Pe TikTok, el a avut o reacție neașteptată, după ce a ieșit pozitiv la testarea pentru consumul de droguri:

Nu vă pierdeți niciodată încrederea, pentru că Dumnezeu este alături de noi. Păstrați-vă sufletul curat! Rămâneți pozitivi, optimiști și nu vă supărați pe nimeni sau, dacă vă supărați, nu aruncați cu noroi, pentru că nu are sens. Viața e frumoasă și cel mai frumos este să fim fericiți”, a spus Dorian Popa, fără să facă referire directă la incident sau să-și ceară scuze celor care îl văd ca pe un model demn de urmat.

Dorian Popa a primit raportul toxicologic de la INML, vineri, document care a indicat ce substanțe avea în sânge.

Ana Morodan, condamnată cu suspendare în primă instanță

Ana Morodan, care acum e „fosta contesă digitală”, a fost condamnată la un an, 3 luni și 10 zile de închisoare cu suspendare după ce a fost surprinsă conducând sub influența substanțelor interzise în luna martie a acestui an. În primă instanță, ea a primit și 60 de zile de muncă în folosul comunității. S-a ales cu trei dosare penale, în urma cărora a reacționat pe rețelele sociale:

Pentru copiii şi tinerii care mă urmăresc şi care visează să fie şi ei influenceri. Nu faceţi că mine. Să nu vă credeţi mai puternici decât viaţa, să nu va lăsaţi seduşi de celebritate şi să riscaţi totul pentru asta. Să nu va faceţi că zâmbiţi şi că sunteţi fericiţi când nu mai e niciun pic de soare în viaţa voastră. Nu merită. Pentru toţi ceilalţi, am greşit, îmi pare rău că v-am dezamăgit şi sunt recunoscătoare că n-am făcut şi mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită şi fericită.

Acum mi-aş dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greşeşte, tot satul vine şi îl mângâie şi îl îmbrăţişează. Ei cred că toţi suntem buni şi avem nevoie mai mult ca oricând de înţelegere şi dragoste umană, atunci când greşim. Fiind blânzi cu cel care a greşit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveţi grijă de mintea şi sufletul vostru”, a scris Ana Morodan pe Facebook.

Guess Who, pozitiv la droguri de mare risc

Rapperul Guess Who a fost oprit de polițiștii bucureșteni în zona Pieței Victoria, la finalul lunii septembrie 2023. Aparatul DrugTest a indicat prezența unei substanțe psihoactive, motiv pentru care artistul s-a ales cu un dosar penal in rem. Analizele realizate la INML au scos la iveală că substanța interzisă era cocaină.

Pe 7 octombrie, rapperul ar fi trebuit să cânte la Timișoara, în cadrul unui eveniment organizat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara. Organizatorul a anulat concertul, ca urmare a informațiilor apărute în presă.

Chef Foa și-a cerut scuze după ce a fost prins sub influența drogurilor

Chef Foa (Florin Scripcă) a fost oprit în trafic de polițiștii bucureșteni și depistat pozitiv la două substanțe psihoactive. În urma prelevării probelor biologice a reieșit că celebrul bucătar consumase cocaină și canabis. La o zi după incident, Chef Foa a intervenit pe rețelele sociale pentru a-și cere scuze public.

FOTO:  Stirileprotv.ro

Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite”, a scris acesta pe Instagram.

BroMania și-a recunoscut vina și a scăpat cu amendă

Matei Dima, cunoscut pe rețelele sociale sub numele BroMania, a trecut printr-o experiență similară. În 2021 a fost suprins conducând sub influența drogurilor, analizele indicând prezența cocainei în organism. Conform Judecătoriei Zărnești, influencerul și-a recunoscut vina și a semnat un acord cu procurorii pentru reducerea pedepsei. În final, a fost condamnat la o amendă penală în valoare de 10.000 de lei.

Culiță Sterp a condus băut și a provocat un accident

Cântărețul Culiță Sterp a dat și el socoteală în fața legii după ce, în 2022, a provocat un accicdent rutier, în Cluj-Napoca, și a fugit. A fost prins de polițiști și testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost pozitiv la consumul cu alcool: 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La scurt timp, Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore.

Culiță Sterp

Artistul s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Puya, oprit în trafic și tras pe dreapta

Puya (Dragoș Gărdescu) a fost oprit în trafic de polițiștii bucureșteni, în aprilie 2022. Testat cu aparatul DrugTest, rapperul a fost condus la sediul INML pentru prelevarea de probe biologice. Analizele au confirmat prezența cocainei în organism, motiv pentru care artistul s-a ales cu dosar penal. Conform Stirileprotv.ro, Puya nu a putut fi audiat la Brigada Rutieră, fiindcă a făcut uz de dreptul lui la tăcere.

Fotografii: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni