• PRO TV
  • Amarah a apelat la o nouă intervenție estetică. Cum arată acum cea mai cunoscută femeie transgender din România

Amarah a apelat la o nouă intervenție estetică. Cum arată acum cea mai cunoscută femeie transgender din România

Amarah a apelat la o nouă intervenție estetică. Cum arată acum cea mai cunoscută femeie transgender din România

Amarah a ajuns din nou pe mâinile medicilor esteticieni, de această dată pentru a-și face o intervenție la nivelul urechilor. Aceasta a spus de multe ori, în trecut, că avea un complex vis-a-vis de această parte a corpului ei.

Gallery

​Amarah este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane publice din România, fiind prima femeie transgender din România care a reușit să creeze o comunitate de peste un milion de urmăritori. Aceasta a atras simpatia oamenilor datorită personalității sale și transparenței de care a dat dovadă de-a lungul anilor.

Este bine cunoscut faptul că Amarah are operații estetice. Aceasta și-a mărit bustul, și-a injectat acid hialuronic în buze, are o rinoplastie, iar acum a apelat la o nouă procedură: otoplasie. Practic, influencerița și-a micșorat urechile. 

”Cu lacrimi în ochi! Așa m-am ridicat de pe masa de operație, otoplastia a fost operația de succes și sunt foarte încântată. A fost o operație cu anestezie locală care a durat foarte repede. Urechile au fost mereu un motiv de complexitate pentru mine, acum visul meu a devenit realitate. Mulțumesc echipei”, a scris Amarah pe rețelele de socializare.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ DUPĂ INTERVENȚIE

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni