• PRO TV
  • Ce are de spus Culiță Sterp, după ce s-a zis că meciul dintre Iancu și George Zănoagă a fost vândut: „O idee bună, câștigam”

Ce are de spus Culiță Sterp, după ce s-a zis că meciul dintre Iancu și George Zănoagă a fost vândut: „O idee bună, câștigam”

Ce are de spus Culiță Sterp, după ce s-a zis că meciul dintre Iancu și George Zănoagă a fost vândut: „O idee bună, câștigam”

Miercuri, 1 noiembrie, Iancu Sterp a luptat în Gala RXF împotriva lui George Zănoagă, dar a pierdut. Fiecare dintre ei a mai intrat în ring, ieșind câștigător, dar prima lor luptă s-a încheiat cu victoria lui George Zănoagă.

Gallery

​Culiță Sterp a reacționat, după ce s-a spus că meciul dintre fratele lui, Iancu, și Alex Zănoagă a fost vândut. Artistul a recunoscut că Iancu avea toate șansele să câștige, dar, din cauza faptului că nu a fost în apele sale, a pierdut.

Ce spune Culiță Sterp despre meciul pierdut de Iancu

Întreaga familie l-a susținut pe Iancu, toți fiind convinși că va câștiga, mai ales că, de fiecare dată când a intrat în cușcă, a ieșit învingător. Cu toate acestea, meciul de miercuri a fost în defavoarea sa, iar Culiță a decis să pună punct tuturor speculațiilor care au apărut.

„În legătură cu meciul lui Iancu, pentru că primesc foarte multe mesaje…o reacție, așa, după meci, pentru că eram prea supărat, ca să zic așa, toți eram supărați, pentru că, sincer, nu ne așteptam să piardă. Asta a fost să fie!

Parcă nu a fost, chiar, în ziua lui. După cum l-am văzut și eu, nu era în apele lui, de la începutul meciului parcă era…nu știu. Nu-i caut nicio scuză, pur și simplu, a fost mai bun George, dar multă lume zice că a fost vândut meciul”, a spus Culiță, pe TikTok.

Lupta dintre Iancu Sterp și George Zănoagă nu a fost aranjată

Fiul cel mare al mamei Geta a făcut haz de necaz, spunând că, dacă ar fi pariat pe adversar, așa cum se spune, ar fi câștigat. Cu toate acestea, a exclus posibilitatea unei asemenea înțelegeri, deoarece familia trebuie susținută și, dacă s-ar fi simțit mai bine, ar fi fost el câștigătorul.

„Nu există, fraților, așa ceva! Noi am fi pariat împotriva lui și, ca să câștigăm noi bani de la pariuri sportive… Într-adevăr, era o idee bună, câștigam, dar nu am făcut așa ceva. Deci nu mai vorbiți așa, că nu e adevărat!

Asta a fost să fie, fraților! Vă pupăm! Data viitoare, sperăm să fie câștigător”, a mai spus fiul mamei Geta.

 

@culita_sterp_official

Asta a fost….în viață trebuie să știi să și pierzi ca să poți să câștigi! ?

♬ sunet original - Culiţa Sterp

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni