• PRO TV
  • Mama Geta a spus, în gura mare, când vor ajunge Denisa și Iancu în fața altarului. Fratele lui Culiță a cerut-o în căsătorie, în ringul de luptă

Mama Geta a spus, în gura mare, când vor ajunge Denisa și Iancu în fața altarului. Fratele lui Culiță a cerut-o în căsătorie, în ringul de luptă

Mama Geta a spus, în gura mare, când vor ajunge Denisa și Iancu în fața altarului. Fratele lui Culiță a cerut-o în căsătorie, în ringul de luptă

Bat clopotele de nuntă în familia Sterp, deoarece Iancu a cerut-o în căsătorie pe Denisa. Logodna a avut loc ieri, 1 noiembrie, imediat după ce acesta a pierdut meciul din Gala RXF.

Gallery

​Mama Geta nu și-a putut stăpâni bucuria și a anunțat pe toată lumea când va avea loc nunta dintre Denisa și Iancu Sterp. După logodna la care nimeni nu se aștepta, a venit și vestea despre evenimentul cel mai frumos din viața lor.

Când va avea loc nunta dintre Denisa și Iancu Sterp

Iancu Sterp s-a luptat în Gala RXF cu Alex Zănoagă, dar a pierdut. Cu toate acestea, nu a contat prea mult pentru el acest aspect, deoarece, imediat după anunțarea câștigătorului, și-a chemat iubita în ring, s-a pus în genunchi și i-a pus întrebarea cea mare.

„Am un câștig mult mai mare, și anume. Femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu înainte de a se pune în genunchi.

Familia lui Iancu se bucură că, în cele din urmă, acesta a găsit fata care să îl facă să își dorească să se așeze la casa lui, după ce, multă vreme, nici nu voia să audă de așa ceva.

„Iancu avea o vorbă, când îl întreba cineva «Nunta pe când?», el zicea: «Dacă ajută Dumnezeu, nici la anul». Deci, acum, dacă ajută Dumnezeu, la anul!”, a spus Geta Sterp, conform unui site de știri. Mama Geta, în schimb, cuprinsă de emoții, a spus că nunta va avea loc în toamna anului 2024.

https://www.wowbiz.ro/cand-va-fi-nunta-lui-iancu-sterp-cu-denisa-cotolan-mama-geta-a-anuntat-data-stabilita-pentru-marele-moment-dupa-cererea-in-casatorie-din-cusca-de-mma-exclusiv-20360285

Cum s-au cunoscut Denisa și Iancu Sterp

La fel ca în cazul lui Culiță și al Danielei, Denisa și Iancu se cunosc de multă vreme, încă de când erau la liceu. Aceștia au mai format un cuplu, dar s-au despărțit, urmând ca, peste câțiva ani, să se reîntoarcă unul la altul.

Înainte de a se împăca, Denisa a avut o relație de șapte ani cu un al băiat, dar, în cele din urmă, tot alături de Iancu a ajuns.

„Noi ne știm din liceu, eu eram clasa a X-a, iar ea a IX-a și noi am fost împreună atunci. Eram mai mici… și ne-am despărțit din niște prostii. Am tot păstrat legătura, ea a avut o altă relație lungă, de șapte ani.

Dacă suntem îndrăgostiți unul de altul e păcat să stăm cu persoana greșită. S-a adeverit să fim împreună, ceea ce eu îmi doream foarte mult încă din liceu, la fel și ea”, a spus Iancu, în cadrul unei emisiuni televizate.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni