• PRO TV
  • Pescobar, comparat cu Irinel Columbeanu. Reacția afaceristului în urma comentariului primit din partea internautului: „Cred că are nevoie de...”

Pescobar, comparat cu Irinel Columbeanu. Reacția afaceristului în urma comentariului primit din partea internautului: „Cred că are nevoie de...”

Pescobar, comparat cu Irinel Columbeanu. Reacția afaceristului în urma comentariului primit din partea internautului: „Cred că are nevoie de...”

Recent, Pescobar a fost comparat cu Irinel Columbeanu, cel puțin la înfățișare, după cum reiese din mesajul primit din partea unui internaut. Acesta a avut o reacție spumoasă, chiar de față cu Larisa, managera sa.

Gallery

​Pescobar și Irinel Columbeanu semănă, aceasta este concluzia trasă de un internaut, pe TikTok. Mesajul primit de milionar nu a trecut neobservat și a primit o replică pe măsură.

Ce spune Pescobar despre asemănarea cu Irinel Columbeanu

În stilul caracteristic, stil cu care i-a obișnuit pe toți cei care îl urmăresc, Pescobar i-a dat replica celui care l-a asemuit cu fostul milionar de la Izvorani. „Pescobare. Semeni mult cu Columbeanu. Ce zici? Așa văd eu.și nu port ochelari”, a fost mesajul primit de acesta.

Aflat pe scaunul din dreapta al mașinii conduse de Larisa, Paul Nicolau i-a transmis că atât el, cât și Larisa îi vor trimite niște bani, nefiind deloc impresionat de comparația care a fost făcută.

„Băi, eu văd că tu sigur ai nevoie de 100 de lei și fii atent! Pun eu 100 și pune si Larisa 100. Hai, Lariso, îi punem 200 lu' băiatu ăsta 200, că așa văd și eu. Cum vede el, așa văd și eu, că are nevoie de 200”, a spus Pescobar, pe TikTok.

În ceea ce privește comentariile pe care le-a primit, o mare parte dintre ele au fost ironice, câțiva internauți dorindu-i să aibă aceeași soartă ca fostul soț al Monicăi Gabor.

@tavernaracilortimisoara Replying to @Constantin Radu ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

Ce avere are Pescobar

Paul Nicolau a dat lovitura în domeniul HoReCa, odată cu deschiderea restaurantelor cu specific pescăresc. Acesta vrea să își extindă afacerea și în alte zone, așa cum a făcut la Timișoara și la Snagov.

În mediul online, Pescobar se laudă cu mașini de lux, cu haine și cu vacanțe scumpe, dar și cu tot felul de alte extravaganțe, la care mulți doar visează. Mai mult decât atât, controversatul afacerist are și o locuință de peste un milion de dolari și, recent, a achiziționat un restaurant de lux pentru suma de trei milioane de euro.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni