• PRO TV
  • Lolrelai, presupusa fostă iubită a lui Iancu Sterp, a fost prezentă la Gala RXF când artistul a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan

Lolrelai, presupusa fostă iubită a lui Iancu Sterp, a fost prezentă la Gala RXF când artistul a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan

Lolrelai, presupusa fostă iubită a lui Iancu Sterp, a fost prezentă la Gala RXF când artistul a cerut-o de soție pe Denisa Coțolan

Iancu Sterp este în culmea fericirii, după ce și-a cerut iubita de soție în Gala RXF. Acesta, după ce a pierdut meciul împotriva lui George Zănoagă, a invitat-o în cușcă pe Denisa Coțolan și i-a adresat întrebarea pe care aproape toate femeile o așteaptă: „Vrei să fii soția mea?”.

Gallery

​În cursul serii de miercuri, 1 noiembrie 2023, Iancu Sterp și-a cerut iubita de soție, într-un cadru complet neașteptat. Acesta, după ce s-a luptat în cușcă alături de George Zănoagă, a decis să facă pasul cel mare în relația lui. Astfel, acompaniat de prieteni și rude, s-a așezat în genuchi și i-a adresat Denisei întrebarea la care multe femei visează: „Vrei să fii soția mea?”.

Răspunsul Denisei Coțolan nu a întârziat să apară. Aceasta a spus un mare DA, apoi s-a așezat în genuchi lângă viitorul ei soț. Întreaga scenă a fost aplaudată de spectatorii prezenți la eveniment și lăudată de internauți, în mediul online. Amintim faptul că Gala RXF este transmisă live, iar oamenii își dau cu părerea în timp real despre cele desfășurate în cușcă. 

​Presupusa fostă iubită a lui Iancu Sterp, prezentă la Gala RXF 

Gallery

​Iancu Sterp nu a avut foarte multe relații amoroase înainte de a o întâlni pe viitoarea lui soție, Denisa. Acesta a participat la un show matrimonial unde a început o poveste frumoasă alături de o blondină absolut superbă, însă lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită. Tot în cadrul show-ului matrimonial, Iancu a fost sărutat de Bianca Comănici, însă nici cu ea nu s-a format o conexiune reală. 

Totuși, înainte să își facă publică relația cu Denisa Coțolan, fanii au crezut că Iancu Sterp are o relație cu frumoasa Ștefania Costache, cunoscută de publicul larg sub pseudonimul „Lorlerai”. Cei doi apăreau constant în ipostaze considerate romantice, făceau constant meciuri pe TikTok și răspundeau pozitiv tuturor provocărilor nebune, puse de internauți.

Cu atât mai mult, la un moment dat cei doi au dormit împreună în Piața Constituției din București, lucru care a întârit părerea fanilor despre o posibilă relație între cei doi. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a confirmat vreodată că ar fi format un cuplu. 

Pe 1 noiembrie 2023, Iancu Sterp și-a cerut iubita de soție în Gala RXF. Surprinzător sau nu, la eveniment a participat și presupusa fostă iubită a artistului, din rolul de reporter al acestor lupte în cușcă. Deși a fost prezentă la cererea în căsătorie, aceasta nu a postat nimic despre logodnă, ba mai mult, a preferat să distribuie pe InstaStory un videoclip în care apărea alături de Bia Khalifa. 

În plus, Lolrelai a postat și un videoclip de la Gală, în care își etala formele voluptoase, puse în evidență de o rochie galbenă.

Sursă foto: Lolrelai/Instagram, Iancu Sterp/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni