• PRO TV
  • Ce mai face Raluca Zenga, după divorțul de Walter Zenga. Fosta soție a antrenorului a împlinit 42 de ani

Ce mai face Raluca Zenga, după divorțul de Walter Zenga. Fosta soție a antrenorului a împlinit 42 de ani

Ce mai face Raluca Zenga, după divorțul de Walter Zenga. Fosta soție a antrenorului a împlinit 42 de ani

Raluca Zenga s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai mulți ani. Aparițiile ei televizate au devenit tot mai rare în ultimii ani, mai ales după ce blondina și Walter Zenga au ajuns la divorț. Ce mai face acum fosta soție a antrenorului?

Gallery

Raluca Zenga și Walter Zenga au decis să meargă pe drumuri diferite în 2020. Inițial, scriitoarea nu a vrut să recunoască că relația lor este în impas, însă fostul fotbalist a anunțat divorțul de blondină printr-un mesaj public, pe o rețea de socializare, după 15 ani de relație și doi copii.

Raluca Zenga a împlinit 42 de ani

După divorțul de Walter Zenga, Raluca a rămas cu reședința în Dubai, însă a decis să-și schimbe viața radical și să călătorească în toate colțurile lumii.

Miercuri, 1 noiembrie, fosta soție a lui Walter Zenga a împlinit frumoasa vârstă de 42 de ani, însă, în urmă cu puțin timp, aceasta a postat un mesaj sfâșietor, fiind afectată de tot ce se întâmplă în lume în aceste momente.

Raluca Zenga nu și-a mai sărbătorit ziua cum mare fast, așa cum o făcea în urmă cu câțiva ani, ci a preferat să stea alături de familie, a precizat în mesajul postat pe Instagram.

„Nu eram sigură dacă să postez asta, deoarece ziua mea de naștere anul acesta a venit în vremuri atât de nedrepte.

Am avut tortul meu și m-am bucurat de dragostea familiei mele și a celor apropiați. O sărbătoare liniștită.

Cu cât crești mai mult, cu atât zilele de naștere devin ocazii de auto-reflectare: cum ar fi avansarea prin nivelurile unui joc video, cu fiecare an care trece deblochezi o nouă „superputere” în interior. De aceea sunt recunoscător pentru îmbătrânire, pentru că am devenit o versiune mai bună a mea. Va mulțumesc tuturor!”, a scris Raluca Zenga, pe Instagram.

Viața Ralucăi Zenga s-a schimbat după divorțul de Walter Zenga

Dacă în urmă cu câțiva ani, Raluca Zenga expunea pe rețelele de socializare viața luxoasă pe care o ducea în Dubai, ei bine, după divorțul de fostul fotbalist, blondina s-a decis să călătorească în toate colțurile lumii și să descopere noi culturi pe care să le împărtășească cu urmăritorii săi.
Pe pagina de Instagram, care arată ca un jurnal de călătorie, Raluca Zenga postează imagini din toate locurile în care merge.

Ce spunea Walter Zenga despre divorț, în 2020

S-a speculat multă vreme că relația Ralucăi cu Walter Zenga scârție, deși au încercat să rezolve neînțelegerile dintre ei, ei bine, după 15 ani relație, au decis să divorțeze. Anunțul a fost făcut chiar de antrenor în 2020.

”Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lasă loc de alte interpretări. Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp.

Din păcate, relațiile dintre noi s-au răcit, atât din cauza distanței dintre noi, creată de meseria mea de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia cu care am fost căsătorit peste 14 ani. Soția mea este schimbată radical!

A decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva nostră…”, declara Walter Zenga, în 2020.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni