• PRO TV
  • La scurt timp după ce și-a păcălit soțul că a câștigat la Loto, o femeie a aflat că a devenit milionară! Cum a reacționat bărbatul

La scurt timp după ce și-a păcălit soțul că a câștigat la Loto, o femeie a aflat că a devenit milionară! Cum a reacționat bărbatul

La scurt timp după ce și-a păcălit soțul că a câștigat la Loto, o femeie a aflat că a devenit milionară! Cum a reacționat bărbatul

Când Charlotte Peart și-a păcălit soțul spunându-i că a câștigat 250.000 de lire sterline, nu avea nici cea mai vagă idee că, în doar câteva săptămâni, va câștiga de-adevăratelea și va deveni pe loc milionară.

În 2018, Charlotte, mama a trei copii, a câștigat un milion de lire sterline la doar câteva săptămâni după ce încercase să-l păcălească pe soțul ei, Daniel.

Când femeie de 33 de ani a văzut alerta de pe email, în care i se spunea că are cinci numere câștigătoare, inițial, a ignorat mesajul crezând că a încasat doar 3 lire sterline.
Acum, un video audio dezvăluie momentul în care Charlotte a sunat la loterie și spunându-i operatorului: ”Cred că o să plâng”.
”Cred că am câștigat o sumă considerabilă de bani. O, Doamne”.

Soțul ei nu a vrut să creadă fericita veste decât după ce Charlotte i-a arătat emailul prin care era anunțase că era câștigătoare.
Cinci ani mai târziu, Charlotte deține o mică afacere, a cumpărat casa visurilor și acum petrece mai mult timp ca oricând alături de cei trei copii și de soțul ei, care este tâmplar.

Ca să-și cumpere biletul la loto, femeie își dăduse ultimii bani din buzunar: 1,5 lire sterline. Amintindu-și de acel moment, Daniel a dezvăluit că era pe un șantier când soția i-a dat vestea.
”Când m-a sunat, am crezut că este o altă glumă proastă”, a declarat el pentru Peterborough Today. ”Abia după ce mi-a trimis un screenshot cu mesajul câștigător am realizat că este adevărat, iar de atunci totul este o nebunie”.
Charlotte și-a folosit banii câștigați pentru a cumpăra o casă nouă, a-și înființa propria afacere și a cumpăra doi labradori - inclusiv unul numit ”Millie” - prescurtare de la Milionar.
Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni