• PRO TV
  • Simona Halep și-a scos la vânzare vila de pe malul lacului Snagov. Cum arată și ce sumă cere pe locuința cu 9 camere

Simona Halep și-a scos la vânzare vila de pe malul lacului Snagov. Cum arată și ce sumă cere pe locuința cu 9 camere

Simona Halep și-a scos la vânzare vila de pe malul lacului Snagov. Cum arată și ce sumă cere pe locuința cu 9 camere

Simona Halep și-a scos la vânzare proprietatea de lux pe care o deține la Izvorani, pe malul lacului Snagov. Aflată la 30 de minute de Capitală, locația este o adevărată oază de verdeață.

Gallery

Tenismena și-a construit o casă cu o priveliște de vis pe un teren de 10.000 mp. Aici, fostul lider mondial a locuit alături de fostul ei soț, afaceristul Toni Iuruc, scrie Prosport.

Cuplul a divorțat în toamna anului trecut, cu puțin timp înainte de a aniversa un an de la căsătorie.

Locuința are 9 camere cu finisaje de top, băi imense, dressing și sală de forță. Din curte nu lipsesc terenul de tenis și piscina spectaculoasă. Cât timp a locuit la Snagov, Simona a postat deseori imagini pe contul de socializare din locuința ei de vis. Printre hobby-urile ei preferate era și acela de a se plimba cu ski-jetul sau barca pe lacul Snagov.

Agentul imobiliar care se ocupă de vânzarea imobilului a făcut un filmuleț cu un tur al locuinței și l-a postat pe TikTok. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

Locuința Simonei Halep se vinde cu un preț exorbitant: 4,4 milioane de euro.

@oanaelena917 Casa pe malul Lacului Snagov 10000 mp teren 9 camere Piscina Ponton Garaj pentru ambarcatiuni #snagovlake #snagovmansion #realestate #realestatebroker #luxurylifestyle #luxuryrealestate ♬ Vibing - He Be GB

În prezent, Simona Halep trece prin cea mai neagră perioadă a carierei. Tenismena a primit o suspendare de patru ani în cazul de dopaj. Simona a făcut apel la TAS și luptă să-și demonstreze nevinovăția.

Fotografii: Instagram/ TikTok

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni