• PRO TV
  • Irinel Columbeanu și Mr. Pink, în mijlocul unui scandal: „M-a acuzat de…”. Ce au avut de împărțit fostul și actualul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, în mijlocul unui scandal: „M-a acuzat de…”. Ce au avut de împărțit fostul și actualul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, în mijlocul unui scandal: „M-a acuzat de…”. Ce au avut de împărțit fostul și actualul Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, actualul partener al fostei sale soții, au fost protagoniștii unui moment destul de tensionat, în urmă cu ceva timp. Cei doi au avut o discuție aprinsă, iar fostul milionar nu a uitat cele întâmplate.

Gallery

Irinel Columbeanu și Mr. Pink au avut parte de o discuție aprinsă, în urmă cu mai mulți ani, atunci când Monica Gabor a decis să se mute în America, alături de fiica ei, la Mr. Pink. Mărul discordiei a fost chiar situația Irinucăi, de la acea vreme.

Irinel Columbeanu și Mr. Pink, discuție aprinsă din cauza Irinucăi

În momentul în care a luat decizia de a pleca peste ocean și de a se muta alături de Mr. Pink, Monica Gabor i-a spus fostului ei soț că își dorește ca Irinuca, fiica lor, să vină cu ea. Vestea nu a fost deloc una pe placul fostului afacerist, care nu a putut să dea un răspuns pe moment.

Prin urmare, i-a cerut Monicăi un răgaz, pentru a se gândi foarte bine la acest aspect, lucru ce a dat naștere unei discuții aprinse între el și cel alături de care aceasta și-a refăcut viața.

„A fost, într-adevăr, un conflict înlăuntrul meu, între a ceda sau nu cerințelor venite din partea lor (…) Îmi trebuia și mie un pic de timp, pentru a contempla această perspectivă și le-am spus că nu pot să dau un răspuns pe loc, e prea pripit”, a povestit fostul afacerist, în cadrul unui podcast.

În cele din urmă, fostul milionar de la Izvorani a acceptat ca Irinuca să rămână în State, alături de mama ei, chiar dacă acest lucru a însemnat să o vadă extrem de rar.

Irinel Columbeanu, acuzat de iresponsabilitate față de propriul copil

Din cauza faptului că nu a oferit un răspuns pe loc, așa cum s-ar fi așteptat Monica și iubitul ei, Mr. Pink i-a adresat câteva cuvinte mai dure acestuia, acuzându-l că dă dovadă de un comportament inadecvat față de propriul copil.

„El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de ea, față de Irina. Dar, până la urmă, considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară, în mașina lui, în acea parcare de sub blocul unde eu locuiam, în apartamentul Ramonei”, a mai dezvăluit Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Instagram, Facebook. Captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni