• PRO TV
  • Cine este femeie misterioasă cu care Matthew Perry a luat cina chiar înainte să moară. Dezvăluiri despre ultimele ore ale actorului

Cine este femeie misterioasă cu care Matthew Perry a luat cina chiar înainte să moară. Dezvăluiri despre ultimele ore ale actorului

Cine este femeie misterioasă cu care Matthew Perry a luat cina chiar înainte să moară. Dezvăluiri despre ultimele ore ale actorului

Matthew Perry a fost surprins când lua masa cu o doamnă misterioasă, cu câteva ore înainte să moară. Acum, aceasta a decis să rupă tăcerea și să dea detalia despre ultimele momente de viață ale actorului.

Gallery

Femeia misterioasă cu care Perry a ieșit înainte să moară a ales să vorbească despre ultimele 24 de ore de viață ale acestuia. Actorul a fost surprins de paparazzi cu o brunetă, la hotelul Bel-Air din Los Angeles, California, pe 27 octombrie. Ceilalți oameni din restaurant au observat că aceștia au stat la masă o oră și jumătate înainte de a pleca împreună.
Surse pentru TMZ au menționat că Matthew nu prea s-a atins de mâncare, în schimb era vrăjit de prezența partenerei lui, despre care s-a aflat că este un model de 25 de ani, pe nume Athenna Crosby.
În ciuda speculațiilor că aceștia ar fi avut o relație amoroasă, Athenna subliniază că nu a fost cazul. Aceasta a mărturisit pentru TMZ că erau doar prieteni și că s-au cunoscut printr-un amic comun în urmă cu câteva luni.
Modelul a spus că Matthew era obsedat de Batman, într-atât încât își spunea ”Mattman” și își numise mașina ”Batmobile”.

Unii fani au crezut că postările legate de Batman al lui Matthew Perry sunt un strigăt de ajutor, însă Athena desființează teoria conspirației, zicând că ”e deplasat să credem că acesta posta mesaje subliminale legate de starea lui, folosind referințe la un supererou”

Athena a explicat faptul că postările cu ”Mattman” nu erau decât niște glumițe de tocilar și că a fost ”devastată” când a aflat că acesta a murit la câteva ore după ce s-a văzut cu el.

Aceasta a adăugat că, la întâlnirea cu ea, Matthew Perry era ”extrem de bine dispus”, și că ”i-a vorbit cu entuziast despre toate lucrurile care au apărut în viața lui”. ”Era atât de fericit”, a mai menționat modelul.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni