• PRO TV
  • Vedeta care nu vrea să își mai asocieze imaginea cu Dorian Popa, după incidentul din Domnești. A șters tot ce avea legătură cu artistul

Vedeta care nu vrea să își mai asocieze imaginea cu Dorian Popa, după incidentul din Domnești. A șters tot ce avea legătură cu artistul

Vedeta care nu vrea să își mai asocieze imaginea cu Dorian Popa, după incidentul din Domnești. A șters tot ce avea legătură cu artistul

Dorian Popa se află în mijlocul unui scandal mediatic, după ce polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov l-au oprit în localitatea Domnești și l-au testat cu aparatul DrugTest. Rezultatele au arătat că artistul consumase cannabis.

Gallery

​​Dorian Popa este, de departe, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta se bucură de un succes uriaș încă din adolescență, atunci când juca în serialul fenomen „Pariu cu viața”. Anii au trecut, iar influencerul a reușit să creeze în jurul lui o comunitate de peste 3 milioane de fani, care îl susțin și îl apreciază la orice pas. 

Totuși, există și persoane care, după incidentul desfășurat în Domnești, acolo unde artistul a fost oprit de polițiști și testat cu aparatul DrugTest, au preferat să se distanțeze de el. De exemplu, Paula Seling a șters de pe rețelele de socializare orice imagine în care apărea Dorian Popa. 

Amintim faptul că, în trecut, fiica Paulei Seling și-a dorit extrem de mult să îl cunoască pe Dorian Popa. La acea vreme, cântăreața și-a sunat prietenii din industrie, a exprimat public dorința fiicei sale, iar artistul a fost mai mult decât fericit să o întâlnească pe cea mică. 

Imediat după întrunire, Paula Seling a postat pe rețelele de socializare imaginile în care fiica ei apărea împreună cu Dorian. După incidentul din Domnești, acestea au dispărut complet. 

Comunicatul transmis de poliție, după ce Dorian Popa a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise

În cursul serii de vineri, 27 octombrie 2023, în jurul orei 21:15, acesta a fost oprit de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov și a fost testat cu aparatul DrugTest. În urma verificărilor, s-a constatat că artistul consumase canabis. 

"La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București,  pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive", a transmis poliția rutieră din cadrul IPJ Ilfov. 

Gallery

​Babs, iubita lui Dorian Popa, prima reacție după ce artistul a fost prins drogat la volan

Babs, pe numele ei real Claudia Iosif, a aflat din presă că partenerul ei de viață a fost prins de polițiști conducând sub influența substanțelor interizse. Aceasta a explicat că nu are habar de situație și că nu poate oferi mai multe detalii:

„Nu știu ce să îți spun că nu știu nimic, eu nu sunt cu el acum. Nu am cum să dau niște declarații când nu am luat legătura cu el, nu am dat de el. Nu știu nimic. Sunt la volan să știi că nu pot vorbi, este foarte aglomerat, scuză-mă că îți închid.”, a spus Babs pentru Click.ro.

Sursă foto: Dorian Popa/Facebook, Babs/Instagram, Paula Seling/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni