• PRO TV
  • VIDEO. Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Denisa a primit inelul, într-un cadru mai puțin obișnuit: „Femeia vieții mele”

VIDEO. Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Denisa a primit inelul, într-un cadru mai puțin obișnuit: „Femeia vieții mele”

VIDEO. Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie. Denisa a primit inelul, într-un cadru mai puțin obișnuit: „Femeia vieții mele”
Sursa: Instagram

Iancu Sterp a cerut-o în căsătorie pe Denisa, după ce a pierdut meciul RXF. Momentul a fost transmis live, iar comentariile au curs fără încetare.

Gallery

Ieri, 1 noiembrie, Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie, în fața tuturor celor prezenți. Acesta s-a așezat în genunchi, în ringul de box și a pus cea mai importantă întrebare din viața lui.

Iancu Sterp și-a cerut iubita în căsătorie

Bucurie fără margini în familia Sterp! Mezinul familiei, Iancu, se așază la casa lui. Denisa și fiul cel mic al mamei Geta s-au logodit, într-un cadru total neobișnuit. Sportivul a ales să facă pasul cel mare, imediat după terminarea meciului din gala RXF.

La scurt timp după ce a fost desemnat câștigătorul, Iancu Sterp a luat microfonul, i-a cerut Denisei să vină în ring, unde i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă. Un buchet imens de trandafiri de culoare roșie și-a făcut apariția, iar întrebarea cea mare a fost pusă.

Denisa a izbucnit în lacrimi, s-a așezat în genunchi lângă iubitul ei, s-au îmbrățișat și, la microfon a dat răspunsul: „Da!”.

​Iancu Sterp, declarație de dragoste în văzul tuturor

Iancu Sterp a recunoscut, de nenumărate ori, cât de mult o iubește pe Denisa și nu a ezitat să spună, încă de la început, că se vede alături de ea pentru tot restul vieții. Acesta s-a ținut de cuvânt și i-a cerut mâna, după ce, din nou, și-a exprimat public iubirea.

„Am un câștig mult mai mare, și anume, femeia vieții mele, Denisa, cu care vreau să-mi împart toată viața de acum încolo. Vrei să fii soția mea?”, a spus Iancu.

Mama Geta, cuprinsă de emoții, a urcat și ea în ring, cu un buchet de trandafiri și a izbucnit în lacrimi, fiind fericită că și ultimul ei copil și-a găsit adevărata iubire.

„A pierdut o luptă, dar a câștigat cel mai important lucru pentru el. Viitoarea lui familie”, a transmis și Culiță, în mediul online, care a fost în ring, pentru a surprinde cererea în căsătorie.

Sursa foto: Instagram, captură video  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni