• PRO TV
  • Robert Stoica, soțul Mariei Constantin, a fost prădat de hoți: „Se auzeau pași”. Cum a reușit să îi prindă și ce pagube au fost înregistrate

Robert Stoica, soțul Mariei Constantin, a fost prădat de hoți: „Se auzeau pași”. Cum a reușit să îi prindă și ce pagube au fost înregistrate

Robert Stoica, soțul Mariei Constantin, a fost prădat de hoți: „Se auzeau pași”. Cum a reușit să îi prindă și ce pagube au fost înregistrate

Robert Stoica, soțul Mariei Constantin, a trecut prin momente de groază, în momentul în care, în casa în care se afla, au intrat hoții, în miez de noapte. Acesta a auzit imediat zgomotele ciudate, care nu veneau de la animalul de companie care se afla în locuință.

Gallery

Robert Stoica a avut parte de spaima vieții sale, în momentul în care, aflat în casa vărului său, a auzit niște zgomote ciudate făcute de hoții care intraseră. Inițial, au crezut că este câinele, dar, la scurt timp, și-au dat seama că erau, de fapt, niște persoane.

Hoții au intrat în casa în care se afla soțul Mariei Constantin

Incidentul nefericit a avut loc în miez de noapte, la scurt timp după ce Robert Stoica a ajuns în casa vărului său. Cei doi dormeau la etaj, iar zgomotele suspecte se auzeau de la parter.

Când soțul Mariei Constantin i-a semnalat vărului că, de la parter, se aude ceva ciudat, acesta i-a spus să nu se îngrijoreze, deoarece este doar câinele său. „Am intrat în casă. Stăteam la etaj, se auzeau pași, ușile trântindu-se și avea și un câine mic și îi spun că «se aude ceva pe jos», și el a spus că «nu, că e câinele, că dă el în ușă, că așa face mereu»”, a povestit acesta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Cei doi au așteptat o perioadă, pentru a vedea dacă zgomotele se opresc, dar acestea continuă. Prin urmare, își iau inima în dinți, coboară și își dau seama ce se întâmplă, de fapt.

Cine erau, de fapt, hoții

Au ieșit în curte, după ei și au descoperit că, de fapt, hoții erau niște copii, care nu au furat nimic, ci au mâncat ce au găsit prin frigider.

„Între timp, auzim zgomot de afară, ieșim și noi și îl vedem că se tăvălea cu unul pe jos, unul fugea pe stradă și, de fapt, i-am prins și au spus că ne-au văzut când am intrat în casă.

Noi eram în living, după uși niște hoți, erau niște copii. Ne mâncaseră carnea din ciorba din frigider și ne-au spus: «V-am văzut, am vrut să vă bate, dar am zis că poate vă duceți la somn și nu facem nimic»”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni