• PRO TV
  • La mulți ani, Mina! Fiica lui Horia Brenciu a împlinit 11 ani. Ce mesaj i-a transmis antrenorul de la Vocea României

La mulți ani, Mina! Fiica lui Horia Brenciu a împlinit 11 ani. Ce mesaj i-a transmis antrenorul de la Vocea României

La mulți ani, Mina! Fiica lui Horia Brenciu a împlinit 11 ani. Ce mesaj i-a transmis antrenorul de la Vocea României

E zi de mare sărbătoare în familia lui Horia Brenciu! Fiica lui, Mina, a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 11 ani. Iată ce mesaj i-a transmis antrenorul de la Vocea României!

Gallery

​Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, acesta făcându-se remarcat în 1993, atunci când prezenta emisiunea ROBINGO de la TVR. În paralel, acesta cânta în trupa „Apropo”, având rolul de pianist al formației. 

Anii au trecut, iar succesul lui Horia Brenciu nu a întârziat să apară. În 2002, celebrul artist înființa o altă trupă - HB Orchestra, alături de care cântă și în prezent. Pe plan profesional, antrenorul de la Vocea României a avut parte de multe proiecte uimitoare, care i-au adus imediat aprecierea publicului larg.

Horia Brenciu nu se bucură doar de o carieră înfloritoare, ci și de iubirea necondiționată a familiei sale. Acesta este căsătorit cu Alice Dumitrescu, alături de care are  patru copii - Maria, Andreea, Mina și Toma.

Horia Brenciu își sărbătorește astăzi fiica 

Astăzi, 1 noiembrie 2023, Mina își sărbătorește ziua de naștere. Fiica lui Horia Brenciu a împlinit 11 ani, iar această ocazie nu a trecut neobservată de antrenorul de la Vocea României. Acesta a postat un mesaj înduioșător, dar și o serie de fotografii în care apare alături de fetiță:

„O cheama Mina. O cunosc de 11 ani. E iubitoare, sensibila, plină de surprize și mereu zâmbitoare. E fata mea cea mică și astăzi e ziua ei! La mulți ani, minunea lu’ tata!”, a scris Horia Brenciu.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ MINA LA 11 ANI

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni