• PRO TV
  • Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu ar putea dispărea. Miliardarul care ar putea să îi întindă o mână de ajutor: „Cred că se rezolvă cu banii”

Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu ar putea dispărea. Miliardarul care ar putea să îi întindă o mână de ajutor: „Cred că se rezolvă cu banii”

Problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu ar putea dispărea. Miliardarul care ar putea să îi întindă o mână de ajutor: „Cred că se rezolvă cu banii”
Sursa: Captură video YouTube

Irinel Columbeanu ar putea scăpa de problemele financiare care nu îi permit să își plătească azilul în care locuiește de aproximativ o lună. Un miliardar român i-ar putea sări în ajutor, după ce mai multe persoane au donat pentru el.

Gallery

​Irinel Columbeanu ar putea primi ajutorul financiar mult dorit și nu de la oricine, ci de la un miliardar român. După ce oamenii i-ar cerut ajutorul lui Gigi Becali, dar s-au lovit de refuz, a apărut o altă speranță.

Irinel Columbeanu ar putea primi ajutor din partea lui Cristian Țânțăreanu

În acest moment, Irinel Columbeanu are nevoie de bani, pentru a-și plăti azilul de lux pe care și l-a ales, dar și pentru medicamentele de care are nevoie. Decizia de a sta la un azil de lux a fost aspru criticată de unele persoane, care nu înțeleg de ce nu a ales unul pe care să și-l poată permite.

Serghei Mizil a organizat o strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu, fiica lui i-a trimis 200 de dolari, dar banii nu sunt suficienți. Prin urmare, unul dintre prietenii fostului milionar l-a sunat pe Cristian Țânțăreanu și a dat vestea cea mare.

„Am vorbit cu domnul Țânțăreanu, cu care Irinel e prieten și am organizat, zilele acestea, un șpriț. Cred că se rezolvă cu banii”, a spus amicul fostului om de afaceri.

Irinel Columbeanu, ironizat de cei din mediul online

După ce s-a anunțat o strângere de fonduri pentru Irinel Columbeanu, unele persoane l-au ironizat pe fostul milionar de la Izvorani, trimițând sume infime. Cassian, proprietarul azilului de bătrâni, s-a revoltat, după ce unii oameni au trimis suma de un euro.

„Sunt oameni care fac glume nesărate pe seama situației lui. Unii au donat, pentru el, în contul fundației, un euro. Nu e vorba că doar atât au avut, pur și simplu a fost o bătaie de joc la adresa lui Irinel. Cum să donezi un euro? Dar, așa-s oamenii, unii sunt buni, alții, nu, răutățile acestea îi poate dăuna sănătății”, a declarat Cassian, conform Playtech.

 

Sursa foto: Captură video, Facebook, Instagram  

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni