• PRO TV
  • Heidi Klum, regina absolută a transformărilor de Halloween! În ce s-a costumat supermodelul anul acesta: „Ești o capodoperă!”

Heidi Klum, regina absolută a transformărilor de Halloween! În ce s-a costumat supermodelul anul acesta: „Ești o capodoperă!”

Heidi Klum, regina absolută a transformărilor de Halloween! În ce s-a costumat supermodelul anul acesta: „Ești o capodoperă!”

Regina Halloween-ului s-a întors și i-a lăsat încă o dată mască pe internauți. Heidi Klum s-a pregătit intens pentru petrecerea ei anuală de Halloween, iar imaginile cu costumația ei din acest an s-au viralizat instant.

Gallery

​După ce și-a tachinat fanii prin intermediul rețelelor de socializare, postând doar mici fragmente, regina Halloween-ului și-a dezvăluit costumul din 2023: un păun uriaș.

În fiecare an, Heidi Klum elaborează un concept și apoi lucrează cu Bill Corso și alți designeri pentru o obține o transformare spectaculoasă.

Heidi Klum (50 de ani) reușește întotdeauna să fie în centrul atenției la petrecerea anuală de Halloween, iar ținutele sale țin prima pagină a site-urile mondene din întreaga lume.

Pentru ca apariția sa să fie cu adevărat spectaculoasă, Heidi și-a făcut apariția pe covorul roșu alături de o armată de oameni. Heidi a purtat o salopetă mulată din catifea albastră și o mască cu pene, pietre strălucitaore și un cioc imens. Coada păunului a fost formată din mai mulți acrobați, care executau mișcări asemănătoare cu cele ale înaripatei multicolore.

Supermodelul a postat mai multe imagini și filmulețe pe Instagram, iar internauții au lăudat-o pentru creativitate. „Ești o capodoberă!”, „Ți se spune Regina Halloweenului cu un motiv”, „Credeam că nimic nu o să bată viermele de anul trecut”, „Ești fabuloasă!”, „Ne-ai lăsat fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii vedetei.

View this post on Instagram

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Party-ul lui Heidi Klum s-a ținut la clubul Marquee din New York, potrivit Daily Mail. De la party-ul organizat de Heidi nu putea lipsi soțul ei, Tom Kaulitz, care s-a costumat într-un ou uriaș. Și fiica lui Heidi, Leni, și-a făcut apariția pe covorul roșu. Tânăra de 19 ani și-a etalat silueta fără cusur și a purtat o lenjerie sexy, de culoare roz aprins.

Anul trecut, Heidi Klum s-a costumat într-un vierme inelat foarte realist. Vezi în GALERIA FOTO de mai sus o colecție impresionantă de imagini cu transformările lui Heidi Klum din ultimii ani. 

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni