• PRO TV
  • Matthew Perry, relație secretă cu una dintre trei cele actrițe din ”Friends”. ”Era greu să merg la lucru”

Matthew Perry, relație secretă cu una dintre trei cele actrițe din ”Friends”. ”Era greu să merg la lucru”

Matthew Perry, relație secretă cu una dintre trei cele actrițe din ”Friends”. ”Era greu să merg la lucru”

Actorul Matthew Perry mărturisea, în trecut, că a fost îndrăgostit de unele dintre colegele lui de serial: ”Îmi era greu să merg la lucru pentru că trebuia să pretind că nu sunt îndrăgostit”.

Gallery

Cu toate că era îndrăgostit de Lisa Kudrow, Perry a evitat orice fel de relație amoroasă, pentru că pe platourile exista aceasta regulă ”să nu te cuplezi cu niciun coleg”. Deși nu au fost niciodată iubiți, Lisa a avut o relație platonică cu Matthew, oferindu-i inclusiv sprijin în lupta cu dependența.

Aceasta i-a scris o scrisoare - care a fost publicată în cartea lui autobiografică - în care îi spunea ce simte față de chinul pe care Matthew îl îndura pentru a scăpa de adicție: ”Am înțeles în sfârșit că această boală se autohrănește și că merge mai departe cu îndârjire”. În bilețelul emoțional, aceasta explică că nu a priceput niciodată cum să trateze situația dintr-o perspectivă unitară. ”A avut șanse imposibile de supraviețuire, dar nici măcar nu știu de cât ori a fost pe punctul de a-și pierde viața. Sunt bucuroasă că ești aici, Matty. Mă bucur pentru tine. Te iubesc”.

Marți, toți cei cinci colegi de serial ai lui Matthew Perry au dat o declarație comună despre moartea subită a acestuia.

Foto: Profimedia, Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni