• PRO TV
  • Anamaria Prodan dă cărțile pe față despre motivul real al bătăii cu Laurențiu Reghecampf, în plină stradă: „Cum să devin o golăncuță de asta”

Anamaria Prodan dă cărțile pe față despre motivul real al bătăii cu Laurențiu Reghecampf, în plină stradă: „Cum să devin o golăncuță de asta”

Anamaria Prodan dă cărțile pe față despre motivul real al bătăii cu Laurențiu Reghecampf, în plină stradă: „Cum să devin o golăncuță de asta”

În urmă cu mai bine de un an, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă, subiectul ajungând imediat la urechile tuturor. În cele din urmă, impresara a explicat ce a dus la începerea conflictului care a tulburat și mai mult apele.

Gallery

​Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au atras toate privirile asupra lor anul trecut, când s-au luat la bătaie, în plină stradă. Totul s-a întâmplat în fața casei pe care femeia de afaceri o are în Snagov.

De ce s-au bătut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

În urma altercației care a luat naștere între ei, Laurențiu Reghecampf a rămas cu urme pe față, în timp ce Anamaria Prodan tuna și fulgera la adresa acestuia. Oamenii legii au emis două ordine de protecție provizorii și au deschis și trei dosare penale.

Acum, Anamaria Prodan face lumină și spune ce a dus la începerea scandalului de proporții dintre ei doi. Conform impresarei, totul a plecat de la frustrarea pe care a simțit-o din cauza infidelității de care a dat dovadă fostului ei soț.

„Au fost niște greșeli făcute din frustrare atunci când ne-am bătut. Atunci mi-am dat seama că mă duc după el într-o zonă urâtă. Eu nu am cum să devin o golăncuță de asta. Am zis: «Eu o fac de râs pe mama, îmi fac de râs părinții, nu se poate așa ceva! Nu se poate să decad așa, ce exemplu dau eu copiilor mei?»”, a spus Anamaria Prodan, în cadrul unui podcast.

Botezul fiului lui Reghecampf, sămânță de scandal

Conform Click, totul ar fi pornit de la botezul pe care Laurențiu Reghcampf urma să îl organizeze pentru fiul lui și al Corinei Caciuc, Liam.

Antrenorul i-ar fi cerut Anamariei Prodan explicații în legătură cu mesajele de denigrare pe care le-ar fi trimis sutelor de invitați, chiar înaintea evenimentului. Mai mult decât atât, aceasta a recunoscut că a trecut prin momente extrem de grele din cauza divorțului, dar și-a revenit cu ajutorul copiilor.

„Am suferit foarte mult în perioada asta. Copiii m-au ajutat. I-am povestit lui Iura și a zis: «Ana, putem face un film de Oscar cu viața ta». Greșeala a fost a mea. Mi-au zis toți atunci când l-am luat pe Reghe: «Ana, vezi că apa cu uleiul nu se amestecă»”, a mai spus femeia de afaceri.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni