• PRO TV
  • Dorian Popa are operații estetice în valoare de 50.000 de euro. La ce intervenții a apelat artistul, pentru un aspect impecabil

Dorian Popa are operații estetice în valoare de 50.000 de euro. La ce intervenții a apelat artistul, pentru un aspect impecabil

Dorian Popa are operații estetice în valoare de 50.000 de euro. La ce intervenții a apelat artistul, pentru un aspect impecabil

Dorian Popa a bifat câteva operații estetice, în speranța că va arăta bine cât de mult poate. Acesta a scos din buzunar o sumă frumușică, dar nimic nu a fost mai important decât dorința lui de a avea un aspect impecabil.

Gallery

​Dorian Popa a trecut pragul cabinetului medicului estetician, pentru mai multe operații estetice, deoarece și-a dorit să fie cea mai bună versiune a sa. Artistul este extrem de atent la modul în care arată și face orice sacrificii este nevoie, pentru a se menține în formă.

Dorian Popa are mai multe operații estetice

La fel ca iubita sa, Babs, Dorian Popa este extrem de preocupat de aspectul fizic, motiv pentru care, a investit în propria persoană o sumă destul de consistentă. Pentru el, suma este un adevărat chilipir, dar nimic nu s-a comparat cu rezultatul obținut.

Fizionomia acestuia s-a schimbat destul de mult, dar nu doar datorită maturizării și a sportului, ci și datorită intervențiilor estetice la care a apelat.

Dorian Popa a scos 50.000 de euro din buzunar pentru: implant de păr, de barbă, fațete dentare, rinoplastie. Mai mult decât atât, și-a injectat buzele, pentru a avea mai mult volum, dar și-a injectat și botox, în ridurile de pe frunte și din colțul ochiului și s-a ocupat și de conturul mandibulei.

„Prefer să previn, în loc să ajung în situația în care să repar. Am umplut un pic tâmplele și mi-am făcut conturul mult dorit încă de mic... o frunte din aia dreaptă ca să pot să port părul scurt și să arate senzațional”, a spus Dorian Popa, în urmă cu ceva timp.

Dorian Popa, acuzat că nu face copii din cauza steroizilor

Dorian Popa este un mare împătimit al sportului și mereu le arată urmăritorilor mușchii pe care îi lucrează intens. De multe ori, acesta a fost arătat cu degetul din cauza faptului că nu are copii, gurile rele spunând că nu îi poate face din cauza steroizilor.

Acesta a negat zvonurile și a spus că nu a făcut copii, deoarece se teme că ar putea eșua ca părinte. În ceea ce privește presupușii steroizi, Dorian Popa a spus că, de fapt, ia suplimente nutritive, care încarcă organismul, dar acest lucru nu înseamnă că este impotent.

 

Sursa foto: Instagram, Captură video

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni