• PRO TV
  • Salma Hayek, tribut emoționant după moartea lui Matthew Perry. Mesajul tulburător postat de actriță: „Mi-a luat câteva zile să procesez...”

Salma Hayek, tribut emoționant după moartea lui Matthew Perry. Mesajul tulburător postat de actriță: „Mi-a luat câteva zile să procesez...”

Salma Hayek, tribut emoționant după moartea lui Matthew Perry. Mesajul tulburător postat de actriță: „Mi-a luat câteva zile să procesez...”

Salma Hayek se numără printre actrițele care au avut ocazia să lucreze cu Matthew Perry, iar vestea morții lui a devastat-o.

Gallery

Actrița în vârstă de 57 de ani a rememorat „legătura specială” pe care a avut-o cu Matthew Perry într-un omagiu emoționant, pe care l-a postat pe contul de Instagram. Mesajul emoționant este însoțit de mai multe fotografii de arhivă în care apar cei doi actori.

„În urmă cu două zile, m-am trezit cu vestea șocantă că Matthew Perry nu mai este printre noi. Mi-a luat câteva zile să procesez această tristețe profundă. Există o legătură specială care apare atunci când împarți visele cu cineva și împreună lucrați pentru a le realiza. Am fost foarte emoționată, anul trecut, când Matthew a împărtășit pe InstaStories, cât de mult i-a plăcut „Fools Rush In” și cum a crezut că acel film pe care l-am făcut împreună a fost probabil cel mai bun film al său. De-a lungul anilor, el și cu mine ne-am trezit amintindu-ne de acea perioadă semnificativă din viața noastră cu un sentiment profund de nostalgie și recunoștință. Prietenul meu, ai plecat mult prea devreme, dar voi continua să prețuiesc nebunia ta, perseverența și inima ta minunată. Adio, dragă Matthew, nu te vom uita niciodată”, a scris Salma Hayek pe Instagram, acolo unde are peste 27 de milioane de urmăritori.

Salma Hayek și Matthew Perry au jucat împreună în comedia romantică „Fools Rush In” (Graba strică treaba). Pelicula din 1997 spune povestea unui cuplu care se căsătorește după ce o aventură de o noapte duce la o sarcină neplanificată.

Matthew Perry a murit sâmbătă, 28 octombrie, în locuința sa din zona Los Angeles. El avea 54 de ani.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni