• PRO TV
  • Topul celor mai mari extravaganțe ale lui Irinel Columbeanu. De la vila de milioane, la Rolls-Royce-ul de 600.000 de euro

Topul celor mai mari extravaganțe ale lui Irinel Columbeanu. De la vila de milioane, la Rolls-Royce-ul de 600.000 de euro

Topul celor mai mari extravaganțe ale lui Irinel Columbeanu. De la vila de milioane, la Rolls-Royce-ul de 600.000 de euro

Irinel Columbeanu este cunoscut atât pentru o avere spectaculoasă, cât și pentru o decădere financiară de proporții, dar și pentru dorințele extravagante pe care și le-a îndeplinit, una câte una.

Gallery

​Pe vremea în care întorcea banii cu lopata, Irinel Columbeanu își permitea tot ceea ce își dorea, iar partea financiară nu a reprezentat niciodată nicio problemă. Și-a pus mereu dorințele și plăcerile pe primul loc, lucru blamat de multe persoane, în prezent.

Irinel Columbeanu a aruncat cu banii în stânga și în drepta

În perioada de glorie, Irinel Columbeanu a avut o avere despre care s-a spus că a ajuns la 150 de milioane de euro și, o bună perioadă de vreme, banii nu au reprezentat o problemă.

O bună parte din averea de care se bucura a fost lăsată în cluburile de fițe din Bucureși și de pe litoral, fiind un mare împătimit al petrecerilor. Cu toate acestea, sume impresionante s-au dus și pe mașini, care mai de care mai scumpe.

Mașina care primea cea mai mare atenție din partea fostului milionar era un Rolls Royce, care a fost personalizat special pentru el și cu care se lăuda ori de câte ori avea ocazia. Cheltuielile extravagante nu s-au oprit, însă, aici.

Faimoul palat de la Izvorani era chiar pe malul Lacului Snagov, iar fostului milionar îi plăcea să se plimbe pe el cu propria barcă, ambarcațiune pe care a folosit-o și în ziua în care a dus-o în fața altarului pe Monica Gabor.

În ciuda tuturor bunurilor materiale extrem de scumpe, palatul de la Izvorani rămâne cea mai mare extravaganță pe care acesta a făcut-o, costul întregului domeniu ridicându-se, înainte de incendiu, la patru milioane de euro.

Irinel Columbeanu și-a pierdut hainele de brand, în incendiu

În urmă cu trei ani, Irinel Columbeanu a avut parte de un șoc, atunci când a aflat că fosta lui vilă a ars. În incendiu, s-au făcut scrum operele de artă pe care le achiziționase, dar și hainele pe care le cumpărase de la marele case de modă.

În prezent, Irinel Columbeanu are o pensie de puțin peste 1.900 de lei, are poprire pe pensie de 600 de lei și locuiește într-un azil pe care nu și-l poate permite. Acesta a ales un azil de lux din Snagov, unde camera dublă costă 8.000 de lei, iar prețul este plătit întreg de cine vrea să stea singur, în cameră.

Serghei Mizil a orgnizat o stângere de fonduri pentru Irinel, mai mulți oameni au început să doneze, doar că ideea a fost condamnată inclusiv de unele persoane publice.

 

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni