• PRO TV
  • (P) Încălțămintea de nelipsit din garderoba de toamnă

(P) Încălțămintea de nelipsit din garderoba de toamnă

(P) Încălțămintea de nelipsit din garderoba de toamnă

Acum că sezonul rece este în plină floare, trebuie să vă asortați garderoba cât mai adecvat temperaturilor de afară. Iar dacă la capitolul îmbrăcăminte stați bine, poate aveți nevoie de puțină îndrumare la încălțăminte. De aceea suntem noi aici. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm să alegeți cele mai potrivite perechi de pantofi casual de damă pentru toamnă. Vă vom vorbi despre stilurile și culorile pentru care să optați, precum și materialele sezonului. Să începem!

Doamnele și domnișoarele de pretutindeni își doresc să iasă în evidență prin cele mai rafinate moduri. Cu un outfit de excepție, on-trend exact cu moda actuală, trebuie să se asorteze și o pereche de pantofi casual de damă pe măsură. De aceea vrem să vă îndrumăm și să vă oferim câteva opțiuni pentru încălțămintea perfectă de sezon. Printre acestea se numără adidașii, mocasinii, botinele, bocancii și ghetele. Vă vom vorbi despre fiecare în parte imediat însă, înainte de asta, vrem să vă sfătuim în legătură cu materialele.

Cum toamna este un anotimp capricios, nu se știe niciodată când poate începe ploaia sau veni o rafală de vânt neașteptată. De aceea, este indicat să purtați o încălțăminte pe cât de comodă, pe atât de bine căptușită și durabilă. Ei bine, cele mai potrivite materiale pentru pantofii casual de damă sunt pielea ecologică sau pielea întoarsă. Aceste două materiale sustenabile sunt o alegere perfectă pentru sezonul rece. Vă vor feri de frig, umezeală și îngheț, oferindu-vă destulă libertate în mișcare, în același timp. Vă mai recomandăm să alegeți și culori ale sezonului. De exemplu, dacă optați pentru o pereche de adidași de stradă, albul neutru sau verdele army se vor asorta la perfecție cu ținutele moderne de toamnă. Iar dacă alegeți o pereche de încălțăminte mai elegantă, cum sunt botinele sau ghetele, puteți opta pentru cele negre sau maro ca dovadă de rafinament. Tot ce trebuie să faceți este să vă hotărâți asupra pantofilor preferați și să-i asortați cu îmbrăcămintea. Iar acum putem trece și la enumerarea promisă.

  • Încălțămintea perfectă pentru toamnă

După cum vă spuneam și mai sus, cele mai potrivite perechi de pantofi pentru acest sezon sunt atât cele mai subțiri, precum adidașii sau mocasini, dar și cele mai bine căptușite, cum sunt botinele sau ghetele. Haideți să vă vorbim despre fiecare în parte, pentru a vă ajuta să alegeți la perfecție.

  • Adidașii: sunt alegerea potrivită pentru zilele însorite de toamnă. Dacă sunteți sportivă, cu atât mai bine. O pereche de adidași de sezon cu siguranță își vor face simțită utilitatea. Optați pentru niște adidași până la glezne, pentru cât mai mult confort și căldură în timpul mersului.
  • Mocasinii: sunt o alegere inspirată dacă aveți de mers la un eveniment elegant, sau poate vă doriți să ieșiți în evidență la birou. Mocasinii sunt o pereche de pantofi ceva mai rafinați, confecționați de obicei din piele. În funcție de stilul de îmbrăcăminte abordat, aceștia se vor potrivi sau nu cu întregul look. Țineți însă cont că mocasinii sunt pantofi mai decoltați decât pantofii obișnuiți, așa că va trebui să-i purtați cu grijă.
  • Botinele și bocancii: aceste două perechi de pantofi își vor face simțită prezența spre finalul toamnei, când frigul începe să se instaleze pe deplin. Fiind confecționate din piele sau piele întoarsă, ele vă vor asigura căldura de care aveți nevoie. Veți dispune și de căptușeală la interior, deci botinele sau bocancii vor fi alegerea perfectă pentru diminețile geroase. Alegeți o pereche de pantofi cu talpă groasă tip platformă pentru a vă asorta cu stilurile on-trend ale momentului. Chiar și cataramele sunt o opțiune inspirată. Astfel de încălțăminte vă va oferi un plus de mister și un efect cool întregii ținute.
  • Ghetele: nu în ultimul rând, trebuie să menționăm și ghetele. Acestea se recunosc după lungimea lor până la genunchi, acoperind gambele. Dacă vă doriți să purtați rochie sau fustă într-o zi de toamnă, atunci ghetele vor fi o opțiune perfectă. Ele vă vor proteja picioarele de frig și vă vor oferi un aspect feminin, negreșit. Iar dacă optați pentru o pereche cu toc, cu siguranță veți întoarce toate privirile. Fie că optați pentru ghetele cu fermoar, fie pentru cele întregi, care se trag pe picior, veți da dovadă de stil și rafinament.

 Acestea fiind spuse, iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirată să alegeți cei mai atrăgători pantofi casual de damă. Nu ezitați să navigați mediul online pentru și mai multe sfaturi. Vă dorim happy shopping!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni