• PRO TV
  • Cum s-au îmbrăcat vedetele la o petrecere de Halloween din Los Angeles. Kendall Jenner și-a dorit să fie Marilyn Monroe

Cum s-au îmbrăcat vedetele la o petrecere de Halloween din Los Angeles. Kendall Jenner și-a dorit să fie Marilyn Monroe

Cum s-au îmbrăcat vedetele la o petrecere de Halloween din Los Angeles. Kendall Jenner și-a dorit să fie Marilyn Monroe

Unii cred că la petrecerile de Halloween trebuie să fii înfricoșător. Nu este și cazul lui Kendall Jenner. Vedeta a ales o costumație total neașteptată. Și-a dorit să fie Marilyn Monroe pentru o zi.

Mai multe celebrități au ieșit în evidență, prin costumația aleasă, la o petrecere de Halloween, care a avut loc în data de 28 octombrie, la Los Angeles. Printre acestea s-au numărat: Kendall Jenner, Billie Eilish, Channing Tatum, Zoë Kravitz și Paris Hilton.

După apariția lui Kim Kardashian la Gala Met din 2022 în celebra rochie purtată de Marilyn Monroe, a venit rândul lui Jenner să-și încerce norocul la recrearea aspectului seducător al regretatei actrițe. Cu o perucă blondă, care amintește de buclele voluminoase pentru care Monroe era atât de faimoasă, Jenner încerca să pară timidă și drăguță în fața aparatelor de fotografiat. 

View this post on Instagram

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


Channing Tatum, în vârstă de 43 de ani, și Zoë Kravitz, în vârstă de 34 de ani, au recreat thrillerul lui Roman Polanksi din 1968, „Rosemary’s Baby”. Actorul a purtat un costum albastru deschis și o bonetă, iar iubita lui a apărut într-o cămașă de noapte lungă albă cu un cuțit care amintește de personajul interpretat de al Mia Farrow. (Vezi galeria foto de mai jos).

Gallery

​Megan Fox și Machine Gun Kelly au ieșit iarăși în evidență. Cântărețul a purtat un costum complet negru și a avut un machiaj înfiorător, în timp ce Fox, în vârstă de 37 de ani, a purtat o fustă scurtă în carouri, un sacou, o cămașă albă cu guler și cravată roșie. Actrița ținea un caiet pe care scria „Death Note”, filmul din care s-au inspirat pentru costume.

Patrick Schwarzenegger, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat un costum alb, cu un vultur strălucitor pe piept, pentru a-l imita pe cântărețul legendar Elvis Presley.

Billie Eilish, în vârstă de 21 de ani, a avut o perucă roșie, o pălărie de cowboy și o pușcă artificială când a sosit la petrecere cu prietena ei, Devon Lee Carlson.

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Kendall Jenner

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni