• PRO TV
  • Motivul pentru care actorii din ”Friends” nu au declarat nimic despre moartea lui Matthew Perry

Motivul pentru care actorii din ”Friends” nu au declarat nimic despre moartea lui Matthew Perry

Motivul pentru care actorii din ”Friends” nu au declarat nimic despre moartea lui Matthew Perry

Chiar dacă au trecut deja două zile de când actorul Matthew Perry, interpretul genialului Chandler Bing din serialul ”Friends”, a fost găsit fără viață, colegii lui nu au dat încă nicio declarație.

Gallery

Vedete, dar și fani din toată lumea au lăsat comentarii îndurerate și condoleanțe pentru actorul care s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Cu toate acestea, cei de la care toți așteptau o reacție la vestea atât de tristă - adică Jennifer Aniston, Coureney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow și David Schwimmer - nu au postat deocamdată nimic.

Acum, se pare că actorii lucrează ”la o declarație comună”, în care să vorbească despre sentimentele lor vizavi de moartea prematură a lui Matthew Perry.

Cei cinci actori au rămas până acum tăcuți și se spune, conform Daily Mail, că ”se regrupează” după decesul subit al lui Perry.
Kinsey Schofield, corespondent pe showbiz, a declarat pentru GB News că staturile pregătesc o declarație comună care va fi publică în următoarele zile.

”Noi informații arată că actorii principali din Friends lucrează la ora actuală la o declarație comună.
Aceștia se regrupează după moartea lui Matthew Perry, despre care spun că a fost fratele lor și că l-au protejat cum au putut mai bine în perioadele lui cele mai dificile. Li se pare icredibil de nedrept faptul că a murit pentru că toți simțeau că este ok și că se bucură de unul dintre cei mai buni ani ai lui”.

Foto: Getty/ Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni