• PRO TV
  • Irinel Columbeanu, expus fără rușine chiar de către Irinuca: „Se scarpină în... Îi mai și place!”. Fiica Monicăi Gabor a dat tot din casă, fără rușine

Irinel Columbeanu, expus fără rușine chiar de către Irinuca: „Se scarpină în... Îi mai și place!”. Fiica Monicăi Gabor a dat tot din casă, fără rușine

Irinel Columbeanu, expus fără rușine chiar de către Irinuca: „Se scarpină în... Îi mai și place!”. Fiica Monicăi Gabor a dat tot din casă, fără rușine
Sursa: Captură video YouTube

Irinuca, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, a spus tuturor ce obicei mai puțin plăcut are tatăl ei. Aceasta nu a ținut cont și le-a spus tuturor ce preferă fostul afacerist să facă, fără să fie deranjat.

Gallery

Copiii sunt cei mai sinceri, iar de acest lucru s-a convins și Irinel Columbeanu, atunci când fiica lui, Irinuca, l-a dat de gol. Fostul milionar a fost dat de gol de fiica sa, fără să știe că toată lumea avea să afle ceea ce spunea.

Obiceiul lui Irinel Columbeanu, dat de gol de Irinuca

Irinel Columbeanu a fost observat cu atenție de fiica lui care, aflată la o vârstă fragedă, nu și-a dat seama ce face și l-a dat de gol, fără să stea pe gânduri.

În perioada în care avea milioane de euro avere, Irinel Columbeanu era foarte atent la cum se prezenta în societate. Acesta ținea foarte mult la acest aspect și investea în el și în bunurile pe care le avea, pentru a se bucura de reputația unui om de afaceri de succes.

Cu toate acestea, fiica sa l-a dat de gol în ceea ce privește un obicei neplăcut pe care îl avea, relatează click.ro. În urmă cu mai mulți ani, Irinuca a mărturisit că lui Irinel Columbeanu îi place să se scobească în nas și nu se ferește de acest lucru: „Se scobește în nas și îi mai și place. E atât de dezgustător”.

Din ce face bani Irinuca

Irinuca urmează să împlinească, în curând, 17 ani, dar, cu toate acestea, are proprii bani. Tânăra reușește să facă bani frumoși de pe urma unui talent pe care îl are și care i-a adus laude inclusiv în mediul online.

Mai exact, Irinuca este pasionată de pictat, iar tablourile pe care le face se vând cu sume frumoase. Aceasta a fost încurajată în a-și dezvolta pasiunea, decizie care, în timp, a ajutat-o să își rotunjească veniturile.

„Irina are câteva zeci de tablouri ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a spus Irinel Columbeanu, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Captură video 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni