• PRO TV
  • Gigi Becali, reacție dură după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan! Ce pedeapsă cere latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, reacție dură după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan! Ce pedeapsă cere latifundiarul din Pipera

Gigi Becali, reacție dură după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan! Ce pedeapsă cere latifundiarul din Pipera

Gigi Becali a făcut câteva declarații referitoare la situația în care se află Dorian Popa. Celebrul artist și influencer a fost prins de polițiștii ilfoveni sub influența substanțelor interzise, în timp ce se afla la volanul bolidului său în valoare de 300.000 de euro.

Gallery

​Vineri seara, Dorian Popa a fost oprit de oamenii legii în localitatea Domnești, iar în urma testărilor cu aparatul drug test, acesta a ieșit pozitiv la canabis. Influencerul conducea autoturismul propriu, un Lamborghini Huracan, și era îmbrăcat doar într-un halat de baie.

Vedeta ar fi încercat să se justifice în fața polițiștilor și le-ar fi spus că se întoarce de la o petrecere, unde a inhalat accidental un fum dintr-un joint.

Dorian Popa a fost condus la o unitate medicală pentru a-i fi prelevate probe biologice. Artistul a rămas fără permis de conducere și s-a ales cu dosar penal. Până în prezent, artistul nu a făcut niciun comentariu despre situația sa.

„La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, se arată în comunicatul Poliției.

Gigi Becali, reacție dură după ce Dorian Popa a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan

Gigi Becali a avut o reacție vehementă atunci când a fost rugat să comenteze situația artistului. Patronul FCSB e de părere că Dorian Popa ar trebui să rămână toată viața fără permis.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege dată”, a declarat Gigi Becali, potrivit realitatea.net.

 Fotografii: Instagram/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni