• PRO TV
  • Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii acasă la Matthew Perry. Detalii copleșitoare

Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii acasă la Matthew Perry. Detalii copleșitoare

Ce au găsit polițiștii care au ajuns primii acasă la Matthew Perry. Detalii copleșitoare

Primele persoane care au răspuns apelului făcut la 911 și s-au grăbit să ajungă la casa lui Matthew Perry din Los Angeles nu au găsit substanțe interzise, ci foarte multe medicamente luate pe rețetă.

Forțele de ordine au declarat pentru TMZ că, în casă, au fost găsit antidepresive, medicamente pentru anxietate dar și pentru emfizem sau bronșită cronică.

Examenul toxicologic va determina ce fel de substanțe erau în sângele lui Perry, doar că rezultatele pot veni și după luni de zile.

Matthew a fost găsit fără viață în jacuzzi-ul său sâmbătă după-amiaza, după ce a jucat, timp de două ore, pickleball la Riviera, aproape de casa lui din Pacific Palisades. Surse au declarat pentru TMZ că Perry este „bine-dispus” în timpul meciului.

După joc, acesta i-a trimis pe asistent să-i ia un telefon nou iPhone și niște ochelari de vedere, recomandați de medic, ceea ce asistentul a și făcut. Două ore mai târzu, acesta s-a întors la actor acasă doar pentru a-l găsi inconștient în jacuzzi. După ce a sunat la 911, asistentul a sunat-o pe mama lui Perry și pe o femeie care nu avea legătură cu actorul.

Duminică după-amiază, medicul legist a eliberat trupul familiei, dar cauza morții rămâne să fie determinată în perioada următoare.
Rezultatele autopsiei vor fi făcute publice în câteva zile, însă examenul toxicologic durează între 6 și 8 săptămâni/.
Prietenii actorului - care a avut ani de zile probleme cu drogurile și alcoolul - spun că starul din ”Friends” părea ”obosit” în ultimele sale zile.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni