• PRO TV
  • Marian Godină comentează cazul lui Dorian Popa: „Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO”

Marian Godină comentează cazul lui Dorian Popa: „Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO”

Marian Godină comentează cazul lui Dorian Popa: „Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut KO”

Polițistul Marian Godină a reacționat, printr-o postare pe contul său de Facebook, după ce Dorian Popa a fost prins drogat la volan, în data de 27 octombrie. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:15, în localitatea Domnești, Ilfov.

Marian Godină a menționat că nu se află printre urmăritorii lui Dorian Popa, în schimb a apreciat unele interviuri ale vloggerului, pe care le-a urmărit în online.  

„Pot spune că nu-l urmăresc, nu e genul meu de conținut ceea ce face el. Nu am schimbat niciodată nicio vorbă, l-am văzut însă la un podcast și nu pot spune că mi-a displăcut. Cert e că omul ăla a muncit enorm pentru tot ce are, chiar dacă unii, cei mai mulți din invidie, îl trimit la muncă și jubilează acum când a fost prins drogat la volan. Ăla face case, în timp ce alții nu au făcut în viața lor un coteț de găini”, a scris polițistul pe pagina sa de socializare.

Marian Godină a umărit reacțiile românilor la acest caz și consideră că mulți și-au arătat ipocrizia.

„Sunt fericiți, se simt răzbunați acum și au motive să dea în el din toate direcțiile, asta deși și-ar da oricând viața lor pe-a lui. M-a uimit azi o cunoștință a mea care îmi împuia capul de fiecare dată cu Dorian Popa, cât e de bun, de harnic, cum ar vrea să ajungă ca el și care azi a postat cu fericire un text ironic la adresa lui. Nu-s genul care să mai dea un picior celui care deja e făcut ko, așa că nu o să mă apuc de făcut morală și mă rezum doar la atât: Păcat de toată munca aia a lui de care și-a bătut joc”, și-a încheiat Marian Godină mesajul. 

Imediat după ce a văzut rezultatul aparatului DrugTest, Dorian Popa a declarat că nu a consumat nimic, ci că a stat în jurul unor oameni care au fumat o țigară cu marijuanna și, inhalând fumul, testul a ieșit pozitiv. 

Gallery

​Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni