• PRO TV
  • PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor! România, te iubesc!, Știrile și Filmul PRO au fost lideri de audiență

PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor! România, te iubesc!, Știrile și Filmul PRO au fost lideri de audiență

PRO TV a fost în topul preferințelor telespectatorilor!  România, te iubesc!, Știrile și Filmul PRO au fost lideri de audiență

O anchetă marca România, te iubesc! despre haosul românesc în ceea ce privește cadastrul, cele mai obiective știri și un film premiat de neratat au făcut ca, aseară, PRO TV să fie lider de audiență.

Gallery

​Rareș Năstase a prezentat, la România, te iubesc!, ancheta Dezastru la cadastru, unde am văzut haosul din sistem și faptul că țara noastră e printre puținele din Uniunea Europeană fără cadastru. Emisiunea a condus duminică seară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 5.7 puncte de rating și 20.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 3.2 puncte de rating și 11.6% share.

Oamenii și-au luat cele mai obiective informații de la jurnalul principal al zilei. Ediția Știrile PRO a înregistrat 8.6 puncte de rating și 26.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 5.7 puncte de rating și 17.6% share. La nivel național, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau jurnalul, iar în minutul de maximă audiență de la 19:22, aproape 1.7 milioane de oameni erau cu ochii pe PRO TV.

De la ora 20:00, românii au urmărit filmul de acțiune Misiune: Imposibilă. Declinul care a înregistrat 7.0 puncte de rating și 22.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a obținut 6.5 puncte de rating și 21.3% share. Peste un milioan de telespectatori din întreaga țară au urmărit Filmul PRO, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:18, aproape 1.3 milioane de români urmăreau acțiunea.

Nu ratați duminică, de la 18:00, o nouă anchetă marca România, te iubesc!. Emisiunea poate fi urmărită și pe VOYO. În fiecare zi, cele mai mai noi informații se regăsesc la Știrile PRO TV, iar filmul PRO vine cu o varietate de pelicule pline de adrenalină, suspans și acțiune.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni