• PRO TV
  • Tzancă Uraganu, părere sinceră despre situația lui Irinel Columbeanu. Ce a spus artistul despre fostul milionar ajuns la azil: „Când aveați averea...”

Tzancă Uraganu, părere sinceră despre situația lui Irinel Columbeanu. Ce a spus artistul despre fostul milionar ajuns la azil: „Când aveați averea...”

Tzancă Uraganu, părere sinceră despre situația lui Irinel Columbeanu. Ce a spus artistul despre fostul milionar ajuns la azil: „Când aveați averea...”

Irinel Columbeanu se află în continuare în atenția publicului larg, după ce a anunțat că s-a mutat la azilul de bătrâni la care, în trecut, și tatăl lui a locuit. Această veste a stârnit imediat reacții, mai ales după ce s-a aflat că fostul milionar nu are bani nici măcar să își plătească chiria.

Gallery

Irinel Columbeanu a fost în centrul atenției în ultima perioadă. Acesta a stârnit compasiune din partea oamenilor, după ce a spus public că din pensia lui nu își permite nici măcar să își achite chiria de la azilul de bătrâni din Ghermănești.

Mulți oameni, precum Leo de la Strehaia sau Serghei Mizil, s-au mobilizat pentru a-l ajuta pe fostul milionar ajuns sărac. Fratele Olgăi Originala i-a adus lui Irinel mai multe alimente și bani, iar fiul lui Paul Niculescu-Mizil a organizat un live caritabil în care oamenii au oferit donații pentru fostul Monicăi Gabor.

Totuși, au existat și persoane care l-au criticat pe Irinel sau nu și-au dorit să-l ajute. Gigi Becali și Anamaria Prodan au fost primii care au răbufnit în mediul online, spunând că nu îi vor oferi sprijin financiar fostului milionar. 

Acum, Tzancă Uraganu a reacționat și el la cazul Irinel Columbeanu. Manelistul a declarat că fostul milionar merită ajutor financiar din partea oamenilor doar dacă demostrează că, la rândul lui, a sprijinit oamenii nevoiași:

''Demonstrați că ați ajutat nevoiași, domnule Irinel, când aveați averea aia imensă și o să fiți ajutați. Cum putem fiecare!'', a scris Tzancă Uraganu pe contul lui personal de Instagram.

Gallery

​Anamaria Prodan, reacție dură la adresa lui Irinel Columbeanu

Anamaria Prodan se numără și ea printre cei care nu au acceptat să îi ofere bani lui Irinel Columbeanu. Impresara a declarat că fostul milionar își merită soarta, din cauza acțiunilor sale din tinerețe. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a punctat faptul că femeile din viața lui l-au adus în acest punct:

„Când mergi toată viața din prostituată în prostituată, la ce te aștepți? Tu vrei acum să vină prostituata să aibă grijă de tine? În loc să fi avut grijă să te asiguri din vreme, să-ți crești nepoții la bătrânețe, tu aștepți prostituata să te salveze? Păi, ea și-a găsit alt fraier, gata! Asta e! Eu nu critic omul, dar asta e adevărul! Să ajungi tu din fost milionar să nu ai cu ce să-ți plătești nici azilul, este cumplit!”, a spus Anamaria Prodan, în podcastul „Tare de tot”, moderat de Viorel Grigoriu.

Sursă foto: Irinel Columbeanu/Facebook, Arhivă PROTV, Tzancă Uraganu/Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni