• PRO TV
  • Leo de la Strehaia a început pregătirile de nuntă pentru Olga și Irinel Columbeanu. Zestrea impresionantă de care se va bucura fostul milionar: „1.000 de galbeni”

Leo de la Strehaia a început pregătirile de nuntă pentru Olga și Irinel Columbeanu. Zestrea impresionantă de care se va bucura fostul milionar: „1.000 de galbeni”

Leo de la Strehaia a început pregătirile de nuntă pentru Olga și Irinel Columbeanu. Zestrea impresionantă de care se va bucura fostul milionar: „1.000 de galbeni”
Sursa: Captură video YouTube

Familia lui Leo de la Strehaia nu se lasă și încearcă să îl convingă pe Irinel Columbeanu să o ia de soție pe Olga, motiv pentru care, au și ales nașii. Apropiații acestora i-au promis fostului milionar, din nou, avere și un trai lipsit de griji, așa cum nu a mai avut de mult timp.

Gallery

​Leo de la Strehaia nu se lasă atât de ușor și încearcă să îl convingă pe Irinel Columbeanu să intre în sânul familiei sale, alegând chiar și nașii de cununie. Singurul lucru pe care acesta trebuie să îl facă este să devină soțul Olgăi, idee la care familia din Strehaia nu vrea să renunțe.

Cine vor fi nașii lui Irinel Columbeanu și ai Olgăi

După ce a anunțat că Olga îl vrea de bărbat pe Irinel Columbeanu, Leo de la Strehaia continuă dezvăluirile. Prin intermediul unui video care circulă, deja, în mediul online, acesta a anunțat cine este perechea de nași aleasă.

Deși Irinel Columbeanu pare sceptic în ceea ce privește căsătoria, familia Olgăi ia foarte în serios propunerea și, deja, a început pregătirile pentru marele eveniment, chiar dacă fostul afacerist nu a dat niciun răspuns concret.

„Nu mai scapă de noi, ca de râie. Până nu vorbim cu el, nu ne lăsăm”, a spus Leo de la Strehaia, în mediul online. Nepoata patroanei, Marița, și soțul ei vor fi nașii Olgăi și ai lui Irinel Columbeanu, iar nunta se anunță a fi una de zile mari.

Irinel Columbeanu este așteptat în familia lui Leo de la Strehaia

După ce a auzit că Olga Originală îl vrea de bărbat, fostul soț al Monicăi Gabor s-a rezumat la a spune că este „drăguță”, fără a mai oferi alte detalii despre intențiile sale. Prin urmare, familia lui Leo folosește toți așii din mânecă și a adus în discuție averea de 1.000 de galbeni a Olgăi.

„Deci crede-mă că oferta care ai primit-o de la domnul Chinezul, cum îl cheamă domnul Pink... deci să știi că e mai valabilă oferta noastră, pentru că noi suntem țigani și știm ce înseamnă! Noi te întreținem toată viața, dar să fii cumnatul meu”, a mai spus Leo de la Strehaia.

„Dar Olga are zestre, are zestre foarte mare”, a spus Marița, Leo de la Strehaia precizând că averea acesteia se ridică la 1.000 de galbeni, echivalentul a un milion de euro.  

 

Sursa foto: Captură video, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni