• PRO TV
  • Reacția lui Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry. Colega din „Friends” a postat o fotografie emoționantă

Reacția lui Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry. Colega din „Friends” a postat o fotografie emoționantă

Reacția lui Courteney Cox după moartea lui Matthew Perry. Colega din „Friends” a postat o fotografie emoționantă

Vestea pare încă ireală pentru fanii serialului Friends, dar și pentru majoritatea actorilor care au făcut parte din distribuție. Matthew Perry, interpretul legendar al lui Chandler Bing a murit brusc la vârsta de 54 de ani. Courteney Cox a distribui pe pagina de socializare o imagine emoționantă.

Courteney Cox, care a jucat rolul lui Monica Geller în serialul Friends, se numără printre primii actori care au reacționat, pe rețelele sociale, după moartea lui Matthew Perry. Ea a distribuit o fotografie emoționantă, care a fost publicată inițial pe pagina de Instagram Sunday Scaries. 

​În  imagine este surprinsă o scenă din serialul Frinds, unde fotoliul pe care stătea personajul lui Matthew Perry, Chandler Bing, este gol. 

Matthew Perry era haios și mereu cu zâmbetul pe buze în serial, dar în spatele camerelor de filmări, regretatul actor se confrunta cu dependența de substanțe interzise. Este un motiv pentru care nu se putea uita la faimosul serial, care i-a adus celebritatea. Matthew Perry s-a confruntat cu o dependenţă gravă de alcool pe care, în ultimii ani, a reuşit să o ţină sub control. Nu de puţine ori, colegii de pe platourile de filmare i-au fost alături în clipe dificile. 

Lisa Kudrow (Phoebe) crede că fostul ei coleg din Friends ar fi murit din cauza medicamentelor pe care le lua și care au avut un efect negativ după ce actorul a intrat în piscina cu hidromasaj. „Deși nimeni nu vrea să creadă că a fost un medicament – prescris sau nu –, desigur, acesta este un gând în mintea lor”, a declarat o sursă apropiată de Kudrow pentru dailymail.com.

Un prieten apropiat al lui Kudrow a mai spus că „Ea va participa, evident, la înmormântarea lui Matthew Perry și chiar se gândește să-l adopte pe Alfred, câinele regretatului actor”.

Gallery

Potrivit The Hollywood reporter, Matthew Perry și-a spus reflecțiile asupra dependenței și înfruntării cu moartea în memoriile sale publicate în 2022 - Friends, iubiri și marele lucru teribil. Citește mai multe aici

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni